perjantai 10. huhtikuuta 2009

Taskuvaippoja

Pitihän sitä apinakangastakin hamstrata.. No kyllä siitä ihan kiva vaippa tuli. Sisäpintana tummanruskea fleese ja ruskeat tarrat. Tämä on tehty taas muokatulla WeeWekan kaavalla. Punaisen kaavaa en muista, kun ollut leikattuna jo jonkin aikaa. Kaikki pitäs kai kirjoittaa ylös kun muisti toimii vaan ajoittain.. Sen siitä saa kun yökaudet näpertää, ja sitten noi unet jää aina vähän lyhyeks.. Niin punaisessa oranssi coolmax sisällä. Saapa nähdä teenkö näitä coolmax pintaisia lisää, enemmin oon tehnyt mikrofleesestä, kun tuntuu pitävän paremmin, mutta kokeillaan nyt taas. Toi coolmax pysyis vaan siistinä pidempään.

Yksi ihan tavallinen taskuvaippa. Ihan kun karkki. Siis värit. Sisällä vaaleanvihreä fleese ja ulkopinta br pul. Tämä taisi olla muokatulla WeeWekan kaavalla. Se on toiminut meillä hyvin.

Nämä taskuvaipat on menossa vielä kaverille, ne onkin odottanut valmistumista jo melko kauan, kun aloitin ne jo ties koska, mutta tässä on ollut kaikenlaista, ja viime viikko meni flunssan kourissa. Punainen on M-koko ja muut taas tollaisia pienennettäviä. Toisessa oranssissa on lime coolmax sisäpintana, muissa mikrofleese. Toivottavasti ovat sopivia..


Kasa imuja edellisiin. Vaaleat on bambu / hamppufleese taittoja ja siniset mikrokuitua. Sinisissä on kolme kerrosta ommeltu yhteen. Arg, taas koko talo täynnä tota froteesilppua.. Saa nähdä onko yhtä hyvää mikrokuitua kun aiemmat tekeleeni. Tämä on kangastukun laatua. Miksiköhän niitäkin pitää olla sen kymmentä eri sorttia. Toiset toimii tosi hyvin, toiset kutistuu puolella kuivausrummussa. (mutta toimii muuten hyvin, kunhan tekee valmiiks reilun kokoisia) Yksi taas ei ime mitään.. ?? Joitakin saa pestä monta kertaa, että alkaa olemaan hyviä. Tämä vaikutti kanssa sellaiselta että vaatii muutaman pesun. Nämä on nyt esipesty ja rummutettu kertaalleen, eikä kutistumista ollut ainakaan havaittavissa. Sitten tossa etualalla noi värilliset on lisäimuja, joissa kaksi kerrosta hamppua ja yksi puuvillavelour. Niitä voi käyttää vaikka ton mikrokuidun kanssa, kun yksistään se ei ainakaan meillä ole riittänyt kuin lyhyellä vaihtovälillä. Näistäkin suurin osa menee kaverin vauvalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti