torstai 2. huhtikuuta 2009

VillatakkiVillatakki alkaa vihdoin olla valmis. Tätä oon aina tehnyt välillä, kun kokoajan ei viitti vaippojakaan ommella.. Niitäkin alkaa olla tarpeeks :) Kuva vääristää värejä kyllä hiukan. Tässä lankana sublimen merinovilla / silkki, on aivan ihanan pehmeä lanka! Tämä on mun ensimmäinen villatakki ikinä. No muutenkaan en kyllä ole paljon kutonut, muutamat villikset tullut tehtyä. Napit vielä puuttuu ja huovutuskuvaa pitäs vielä hieman viimeistellä. Katkaisin viimeisen neulan ja jäi homma hiukan kesken.. Tässä on kyllä kasvunvaraa, kun on tehty 1-2 vuotiaan koolla. Oliskohan jotain 86 cm tai vieläkin suurempi. Ohje oli Sirdar bambulangalle tarkoitettu.

6 kommenttia:

 1. Ihana neuletakki.Niin söpöt värit ja tuo HelloKitty sopii tuohon kuin piste iin päälle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kiva kuulla positiivista palautetta. :)

  VastaaPoista
 3. Todella herkullisen värinen ja mallikin näyttää hyvältä! Millä ohjeella mahdoit tehdä neuletakin? Olen niin hidas neuloja, että meidän tytölle täytyisi kyllä valita isompi koko... (Tyttö kohta 14 kk.) Muutenkin blogissasi on kauniita käsitöitä :)

  VastaaPoista
 4. Ohjevihko oli sellainen, jossa kannessa luki Sirdar baby bamboo knits 323. Siinä oli muutama muukin ihan kiva ohje. Suomenkielisessä liitteessä luki Tekstiiliteollisuus, vois löytyä sitä kautta. Suurin ohje siinä oli 5-6 vuotiaalle. (oli myös 3-4vuotiaan malli) Kiitos kehuista :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjevinkistä! Kun googlasin tuota ohjenumeroa, niin kuvan mallivauva näytti kovin tutulta ja keksin, että sama vauva on poseerannut kotimaisessa neule&ompelulehdessä. En joutunutkaan kuin kaksi lehteä selaamaan ja löysin jo kyseisen ohjeen! Nyt vaan lankaostoksille :)

  VastaaPoista
 6. Voi jestas miten nätti! Kyllä on tuollaisia hienouksia... itsellä ei oikein nuo puikot ainakaan vielä pysy oikein käsissä :) Ja tuo huovutus on kyllä hieno!

  VastaaPoista