lauantai 4. heinäkuuta 2009

Pupu paidassa

Paita (koko 80 cm) on ommeltu Ottobre 4 / 2007 trikoopuseron kaavalla. Ensimmäisen kerran tein tuollaisen kaula-aukon. Ihan kivahan tostakin tuli, vaikka jotenkin hassua kun selkäpuolelle jää tuollainen "kolo". Pupu on omapiirtämä ja kangasväreinä käytetty neljää erimerkkistä väriä. Enimmäkseen kuitenkin Donnon väriä. Mun mielestä tossa paidassa on jotain särmää :) Ehkä toi musta väri tekee siitä vähän "ei niin vauvamaisen". En tiedä kuin nyt tekee mieli tehdä jotain mustia juttuja.. Muutenkin tossa noi värit on aika räväkät..

Barbababa rakastuu.. Kuva on piirretty kirjasta Barbababan matka. T-paita on Ottobre 3 / 2007 kaavoilla. Kangasväreinä oli Donno ja Semitone. Olikin hyvä verrata pehmeyttä, kun ovat tossa vierekkäin. Täytyy nyt todeta, ettei ole juurikaan pehmeydessä eroa, kun tuossa vaalenpunaisessa on melko paljon valkoista mukana, Donnon väreistä ne värilliset on mun mielestä pehmeämpiä kuin valkoinen. Ehkä se valkoinen on peittävämpi väri? Paidan hihat on mustapilkullista tummanharmaata trikoota. (Näkyy melko huonosti kuvasta.)

Ihan näin yleisesti vielä, KIITOS kaikille kommentoijille! Kiva että olette viitsineet kommentoida näitä mun ompeluksia. Kivoja kommentteja on niin mukava lukea :)

5 kommenttia:

 1. Totta tosiaan, tuo musta tuo tohon Pupu-paitaan tiettyä särmää:)
  Ja pupu on tosi suloinen!
  Ajattelin valjastaa tyttäreni piirtämään muutaman kuvan, jos sitten vaikka itekin vihrosta viimein kokeilis tuota painantaa...
  Ja Barbapapa on yks mun suosikeista!

  VastaaPoista
 2. Hurmaava tuo barbapapa paita!!! Mun täytyy vissiin kans kokeilla tuota kankaanpainantaa....monta ideaa jo mielessä...

  VastaaPoista
 3. Suloinen pupupaita. :) Ja Barbababa-paita on myös hieno!

  VastaaPoista
 4. Voi vitst miten suloinen tuo barbapapa paita on :) Tulee ihan oma lapsuus mieleen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun piipahdit blogissani. Aivan ihana pupupaita!Taidan tarkastella hetken vielä..:)

  VastaaPoista