torstai 13. elokuuta 2009

Vielä kesäinen paita

Hetken mielijohteesta tuli väsättyä vielä yksi kesäinen paita. Mallia otin yhdestä paidasta, kun tuo on jotenkin kivan mallinen. Paita on tuota samaa vaaleansinistä trikoota ja hihat ohutta puuvillakangasta. Mansikat on painettu samalla sabluunalla kuin jo aiemmin esitellyssä bodyssä. Olisi kuitenkin voinut olla valkoisena kivempi, mutta kun tuota sinistä tuli ostettua melko paljon.. Hihoissa on jotakin sinistä kukkaa mansikoiden lisäksi, näkyy tuosta kuvasta melko huonosti. Sain kaula-aukonkin onnistumaan, kun venytin resoria kerrankin tarpeeksi :) Luulen että tuo paita saattaisi vielä ensi kesänäkin mahtua.. Tämä nyt oli tälläinen "välityö" kun en oikeen tiennyt mitä olisi pitänyt aloittaa. (Liikaa kankaita vissiin)

Jotakin muutakin on tullut ommeltua, mutten ole ehtinyt vielä kuvaamaan. Vaippaprojektikin on tässä aluillaan, nyt sain neppipressin vuokrattua. Kun osais vain päättää millä kaavalla mitäkin tekis..

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti ois vielä kesää jäljellä, täällä ainakin toivotaan kovasti :) Miten ihmeess sinä saat nuo pienen pienet kukat ja mansikat hihaan tehtyä?? Melkoinen taituri kyllä oot.

    VastaaPoista
  2. Kesäkelejä toivotaan.. Heti pitää nyt sanoa, että hihojen kangasta en ole painanut, vaan se on ihan tuollaista valmiiksi kuvioitua :) Ehkä mun hermot ei riittäis ihan noin pieneen näpertelyyn :D

    VastaaPoista
  3. Ihana mansikkapaita! Ja tykkään myös siilipaidasta tosi paljon. :) Meillä taas odotetaan jo ilmojen viilenemistä, kun sisällä on koko ajan niin kuuma..

    VastaaPoista