maanantai 26. lokakuuta 2009

MauMau-haalarit



Pikkuneiti ei vielä kissaa osaa sanoa, mutta kun näki haalarit, osoitti kissaa ja sanoi maumau. Pitänee siis ajatella että ompelus on melko onnistunut jos 1-vuotiaskin tuon kissaksi tunnistaa :)

Haalareiden kaava muokattu tuosta samasta millä aiemminkin noita olen ommellut. Värit taas melko kummalliset, en tiedä mikä vimma on kokeilla mitä ihmeellisempiä yhdistelmiä.. Lime velour on Eurokankaasta ja aplikointi taas sekalaisista tilkuista. Olalla Kam-nepparit siten että noissa on säätövaraa jonkin verran.




Lahkeissa on jälleen reilusti pituutta, kun tuo velour kutistuu parissa ekassa pesussa melkoisesti. Huonosti meiltä löytyy sopivia paitoja, mitkä sopisi noihin väreihin, pitänee hiukan penkoa kangasvarastoa, jospa sieltä jotain sopivaa löytyisi..

26 kommenttia:

  1. Voi kun tuli ihana haalari! Ja minä kyllä tykkään tuosta väriyhdistelmästäkin!

    VastaaPoista
  2. IIhanaa! Aivan Mahtava!
    t:Satu

    VastaaPoista
  3. Vihree ja oranssi sopii todella kivasti yhteen! Eu siis yhtään hullumpi yhdistelmä. Tuohan on niin hieno applikointi, että ihme jossei kissaksi tunnistaisi :) Kirjoittelit minun blogissa, että kamerastasi. millainen sinulla on? Minun silmään kuvasi ovat niin hyviä omiin verrattuna :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana kissa ja minäkin tykkään väriyhdistelmästä :) Valkoinen paita näyttää sopivan tuohon tosi hyvin, kun kissakin on valkoinen.

    VastaaPoista
  5. Hanna: Mun kamera on Sonyn tuollainen pieni (ja edullinen) ihan tavis digikamera. Pikkasen kyllä olen alkanut kaivata hiukan parempaa..

    VastaaPoista
  6. Ihana kissa ja kaunis väri yhdistelmä, mä tykkään!

    VastaaPoista
  7. Wau! Väriyhdistelmä on ihan mahtava! Ja tuo kissa....olet kyllä taitava!

    VastaaPoista
  8. Kaunis kissa, väritystä myöten!

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana, tosi veikeä kissa!! Hienot!!

    VastaaPoista
  10. Hyvä väriyhdistelmähän tuo on! Just katton tuos lasten leikkikattilasarjaa samoissa väreissä :)
    Soma haalari kuten myös käyttäjänsä :)

    VastaaPoista
  11. Aivan mahtava haalari!!! Kissan kuva on tosi hyvin onnistunut.
    On tosi harmillista että tuo velour kutistuu pesuissa niin paljon.
    Minä ompelin viimeksi mustat leggingsit jotka kutistui pesussa niin, että koosta 92cm tulikin varmaan koko 80cm. Onneksi musta ei ole meidän neidin lempiväri, joten sinänsä ei haittaa yhtään.

    VastaaPoista
  12. Tosi upee haalari ja värit hyvät! Mikä on taikasana kun saat noin hyvin nuo olkaimien "päät" tosi siististi!

    VastaaPoista
  13. Ihana haalari. Nyt on kyllä niin meidän värinen asu, että! Esipesetkö noi Euronankaan velourit. Mietin nääs mielenkiinnolla kuinka käy meidän haalareille jotka tuolla narulla roikkuu. Minä aina esipesen kaiken, joten täytyy vaan toivoa parasta, etteivät ihan kasaan mene vielä toisessa pesussa.

    VastaaPoista
  14. Kiitos taas kaikille ihanista kommenteista!

    Usi: Noi oli mun ensimmäiset tolla tavalla tehdyt. Mä laitoin noihin olkaimiin ohutta silitettävää tukikangasta ja nappien kohtaan vielä pienen palan sinne alle. Muuten noi nepit voi repiä ton velourin käytössä. Resoria en venyttänyt yhtään ihan tossa jyrkimmässä mutkassa, mutta muuten kyllä ihan normaalisti. Ehkä onnistui aloittelijan tuurilla :D

    Mari: Yleensä kyllä pesen kankaat etukäteen kertaalleen, mutta noita veloureja en kaikkia ole pessyt, kun niistä lähtee hirmuisesti tota nukkaa. Mielestäni on kutistunut vielä hiukan jälkeenpäinkin pesuissa, mutta jos kuosittelee tai hiukan venyttää märkänä, niin ei aiemmin tehdytkään haalarit ole vielä pieneksi jääneet :) Pitää vaan ottaa ompelussa huomioon, ellei kangasta ole pesty. Viisasta se tietenkin olisi pestä, voi tulla yllätyksiä esim. vetoketjun tai aplikoinnin suhteen..

    VastaaPoista
  15. Oi kuinka ihania vaatteita olet taikonut!!! =))

    VastaaPoista
  16. Olipan heinot haalarit. Ja mallikin osasi poseerata oikeen mallikkaasti ;)

    VastaaPoista
  17. Aivan mahtava kissa-aplikaatio! Ja hieno haalari tietenkin lapsi kaikista kaunein!

    VastaaPoista
  18. Tosi hyvin onnistunut applikaatio! Toi limenvihreä velour on aivan ihanan väristä. Meilläkin se tuolla kaapissa kurkkii ja odottaa vuoroaan.. :)

    VastaaPoista
  19. Aivan upea :). Väriyhdistelmä on minunkin mieleeni ja kissa-aplikointi hieno! Itsekkin pitäs alkaa harjoitteleen aplikointia, löytyiskö hyviä vinkkejä aloittelijalle?! :D

    VastaaPoista
  20. Sani: Olen itsekkin vielä vähän aloittelija.. Parhaimpaan lopputulokseen varmaankin pääsee kun käyttää tukikankaita ja silittää kankaat hyvin kiinni. Niin ja ompelee tarpeeksi hitaasti :)

    VastaaPoista
  21. hienot haalarit ja upeasti oot kissan tehny.

    VastaaPoista
  22. Tosi kivat haalarit ja iloiset värit! Oranssi-valkoraitainen paita vois olla kiva tuon alla. :)

    VastaaPoista
  23. Blogistani löytyy sinulle lastenvaateaiheinen tunnustus :)

    VastaaPoista