tiistai 6. lokakuuta 2009

Pollepaita


Tämä aplikointi on näköjään yhtä koukuttavaa hommaa kuin tuo kankaanpainanta.. Heppa on meillä varsinainen suosikkieläin, joten kai sitä yksi heppakin oli tehtävä :) Tälläkertaa paita varsin hempeän tyttömäisellä värityksellä. Pitää kai sitä tytölle edes joskus jotain hempeääkin pukea.. Vähän jo ehdin huokailla, miksei itsellä pienenä ollut tuollaista, kun vähän heppahullukin olen..

Kaava on sama kuin tuossa ankkapaidassa. Velour on aikoinaan tilattu Myllymuksuilta ja resorit Eurokankaan. Heppassa jalat "irrallisina" ja harja sekä häntä on jotain vauvalankaa. Hiukan jännitti miten se tuohon asettuu, mutta ihan kivasti harjakin laskeutuu vaikka on melko lyhyttä. Eikä tuo lanka edes mennyt mitenkään sekaisin, vaikka vähän paitaa jo ehdittiin kokeilla.

9 kommenttia:

 1. Tosi hieno!! Voin vaan kuvitella, kuinka neiti tuosta on innoissaan. :)

  VastaaPoista
 2. Sinä se keksit noita ideoita :). Tosi hieno taas!

  VastaaPoista
 3. Söpö heppa! Olis kelvannu mullekin pienempänä ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Minulla kanssa tuo heppa-aplikointi mielessä kun tuolle eskarilaiselle ei enää mikä tahansa kuvio ei kelpaa...

  VastaaPoista
 5. Oih, sä teit sen hepan! Mulla oli mietinnässä, kun on meilläkin suosikkieläimiä. Hienon teit!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava!!! Tuo on niin kaunis tuo hevonen! Mäkin haluan tuollaisen paidan - enkä ole koskaan ollut hevosihminen. =)

  VastaaPoista
 7. Onpas tosi hieno heppapaita! Kiva idea. :)

  VastaaPoista
 8. Miten tuo lanka on kestänyt pesuja?

  VastaaPoista