sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Perhostunika ja vähän muutakin


Pinkin värisestä trikoosta ompelin tunikan, johon painoin Folk Art Fabricin väreillä tuon perhosen. Perhoseen on käytetty kahta sabluunaa. Perhosen ääriviivat on alkujaan piirretty Anni Wahlqvistin maalauksesta otetun valokuvan perusteella. (Toivottavasti muistin nimen oikein) Tähän kokeilin metallihohtoväriä, sillä saikin perhoseen kivan efektin, varsinkin kun valo vielä heijastuu hienosti tuosta väristä..

Tunikamekko on ommeltu omilla kaavoilla, taitaa ensialkuun olla meille mekkomittainen, on senverran pituutta. Helmaan sattui löytymään väreihin sopivaa koristenauhaakin noista omista aarteista.


Alla vielä lähikuvaa perhosesta. Tämä kuva oli nopea tehdä, eikä värejäkään tarvinnut montaa sekoittaa.Vielä trikoopaita Kangastukun pallollisesta trikoosta. Paita on samalla Ottobren kaavalla kuin nuo aiemmatkin raglanhihaiset paidat. Nappilista vain lisätty tuohon raglansaumaan.
Yhdet legginsit perhoskuvilla varustetusta trikoosta. Näitä nyt voisi vaikka tuon tunikankin kanssa käyttää, tosin meillä on samalla kaavalla tehdyt lilan väriset, ne taitaa sopia paremmin. Keltaiset on Ottobren Nunnu trikoohousut. Vihdoinkin sain noi aikaiseksi, on ollut suunnitelmissa pidempään.. Kaava on lehdestä 1 /2009.

14 kommenttia:

 1. Todella kaunis perhonen, ei voi kuin ihailla :)

  VastaaPoista
 2. Mistä lehdestä on tuo raglanhihaisen paidan kaava?

  VastaaPoista
 3. Tunika on suloinen, perhonen on todella kaunis!

  VastaaPoista
 4. made by KA: Kaava oli 6 / 2008 lehdestä, olisko ollut joku t-paidan kaava muistaakseni.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunis tuo perhonen on! Ihanan herkän näköinen! Olet kyllä aika velho noiden painamisten kanssa!

  VastaaPoista
 6. Todella upea perhonen ja raglapaidastakin tykkään ihana pallokuosi!

  VastaaPoista
 7. Hieno perhonen.
  Mikä metalliväri sulla on ollut käytössä siinä? Hopea?
  Mulla on lila ja turkoosi, ja olen tykännyt niistä paljon. Mulla oli illallisvieraita ja pääruuan ja jälkiruuan välissä painettiin metalliväreillä yksi paita :)

  VastaaPoista
 8. Marita: Piti oikein tarkistaa, purkissa lukee Metallic Rose. Muistaakseni oli kuitenkin Pinkki siellä Donnon sivuilla. Kiva kuulla että turkoosikin hyvää, meinasin tilata, mutta kokeilin nyt alkuun vain yhdellä värillä. Ei oikein pääse kyllä oikeuksiin tuossa kuvassa.

  Sopiihan tuo kankaanpainanta ruokailuunkin :D Meillä ei aina meinaa keittiöön mahtua syömään kun näitä mun romppeita pöytä täynnä..

  VastaaPoista
 9. Voi miten kaunis perhonen :) Vihree pallopaita on niin ihanan pirtee, monta kertaa on tuota trikoota meinannut jo ostaa, mutta kauppaan on vielä jäänyt :D En muuten osais yhtään snaoa mikä on sinun lempiväri. Teet niin vaihtelevasti kaikenvärisiä vaatteita ja erilaisia. Itse kun tuntuu, että käytän aina ruskeaa, oranssia ja keltaista ja ompelukset on niin samoja aina minulla :D

  VastaaPoista
 10. Mielettömän hieno tuo perhonen!! Wau!

  VastaaPoista
 11. Upea perhospainatus! Niin kaunis!!! Miulla on yksi metallihohdemaali (petrooli...muistaakseni) tuolla odottamassa inspiraatiota. Poikien vaatteisiin saa vaan miettiä hieman että mihinkäs sitä kimalletta oikein tökkäis :) Pitäisköhän tehdä vaikka joku hieno auto? Nehän voi kiillellä :)

  VastaaPoista
 12. Kaunis on perhonen ja hienot värit! Tykkään:)

  VastaaPoista
 13. tuosta tunikasta kyllä tykkäis aivan varmasti meijän kummityttö joka on neideistä neidein...;)

  VastaaPoista