perjantai 18. joulukuuta 2009

Lisää nukenvaatteita

Nyt on tainnut iskeä jokin nukkehöperyys :D Nukenvaatteet tälläkertaa Baby So Real nukelle. Ihan pöhköä ostaa 1-vuotiaalle nukke, vaikka tykkääkin niitä sylitellä, taputella ja vaatteeita riisua. Onhan niistä iloa myöhemminkin.. Näitä ei vaan voinut vastustaa ja kun olivat tarjouksessakin.. Ostin ensin yhden, mutta oli sitten pakko hakea toinenkin kun oli niin ihania. Eikö vain olekkin suloisia? Varsinkin nuo varpaat on häkellyttävän aidon näköiset. Nukke on pehmeävartaloinen ja ehkä hieman pulleampi kuin Baby Born-nukke. Ja nuo on niin ihanan ilmeikkäitä, varsinkin tuosta aasialaisnuken ilmeestä tykkään.. Ja näitä oli kiva kuvatakkin kun istuivat kauniisti paikoillaan :D

Huppariasu on velouria ja turkoosia joustofroteeta ja malli otettu toisen nuken alkuperäisestä asusta. Punaraidallinen paita trikoota ja liivihame samoilla Ottobren kaavoilla kuin nuo edellisetkin nuken hameet. Hame on vakosamettia ja vuori puuvillakangasta Iinulta, (kuten myös Farbenmixin nauhat hupparissa.) Vaaleanpunaiset housut on nuken alkuperäisestä asusta. Toisella nukella olikin ihan kauhea mekko jostain keinokuidusta.


Vihreä asu samoilla kaavoilla kuin tuo raidallinen huppariasukin, hupun tilalla vain kaulukset. Velour oli onnekas löytö Jätti Rätistä. Ruskea fleecehaalari on aiemmin piirtämilläni kaavoilla. Hupussa trikoota, kaikki nepit Kam-neppejä.


Tässä vielä pelkät vaatteet. Lisäksi on tuo velour-lakki jota ei ollut kuvassa nukella. Siihen otin mallia ihan vauvanlakista, joka on nukellekkin ihan sopiva :) Vihreä asu puuttuu tästä kuvasta, kun unohdin sen kuvata.


20 kommenttia:

  1. On kyllä tosi ilmeikkäät nuket ja hienot vaatteet niillä :)

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä ollut viitseliäs!! Meillä pukki tuo nukkeja tänäkin vuonna, osaksi siksi kun äiti niistä tykkää, onneksi osa tytöistäkin ;). Missä nämä oli alessa ja mihin hintaan...osa lahjoista hankkimatta...

    VastaaPoista
  3. Tosi sieviä vaatteita. Minulla ovat nuo nukenvaatteet jääneet ompelematta, kun aikaa on niin vähän:(

    VastaaPoista
  4. IHANIA! Oih. Pitäsköhän vielä... :-D Meillä kun tytöillä on vaan jostain syystä ihan hirveesti nukenvaatteita, niin... Toisaalta, vois kyllä muille lahjaksi! Iteasiassa nukke-Manducan teinkin ja äsken just lisäsin blogiin ;) Tajusin muuten just, että tuommonen ergonominen reppuhan ei taidakaan esim. BabyBorn nukelle toimia!!! Paljonkas tuo Baby so real-nukke oli tarjouksessa? Missä? Mein keskimmäinen tuota kanssa toivoi nääs :)

    VastaaPoista
  5. Muksumassista löysin, hintaan 29 €. Samaa nukkea mainosti muistaakseni Prismakin, mutta siellä ei ollut kumpaakaan noista, mainoksessa oli muistaakseni 3 eri nukkea. Hintakin taisi olla sama. Netistä löysin parista paikkaa mutta hintaa oli enemmän ja tietenkin postikulutkin vielä.. Kannattaa pitää kiirettä jos jouluksi haluaa, oli tuokin minkä ostin jälkeenpäin viimeinen tuon näköinen.

    VastaaPoista
  6. Ootpas ollu viitseliäs ja tehnt hienoja pukuja nukeille! Todella ihania, kuin oikean vauvan vaatteita. :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniita ja siistejä nukenvaatteita!

    VastaaPoista
  8. Todella kauniita ja viimeisteltyjä vaatteita olet tehnyt! Meillekin tuli muutama viikko sitten baby so real nukke, blogista näkee Roosa-vauvan kuvankin. Ja voin todeta että ovat tosi hyviä myös käytössä! Reilu 3-v tyttö saa itse nuken puettua, mitä edellisen nuken kanssa ei saanut, kun ne kädet ja jalat oli ihan hassun muotoisia ja vääntyi ja kääntyi miten sattuu.

    Nii juu, meidän nuken ostin Sokokselta. Mutta olen niitä nähnyt mm. Prismassa, Muovitukussa ja Casagrandella (kaksi viimeistä on siis Turun liikkeitä). Ja hintaa ei sokoksella tainnut olla juurikaan tuota 30€ enemmän.

    VastaaPoista
  9. Ei silloin ollut nuin hienoja nukkeja kun minä olin nukkeiässä :) Voi kun olis kummilapsi tai tyttölapsio itsellä niin ompelisin kans nuita nukenvaatteita, ovat meinaa niin söpöjä ja mallinakin :)

    VastaaPoista
  10. Onpa kauniita ja huolella tehtyjä nukenvaatteita! Meillä tämä vaihe on myöskin vasta alkamassa, ja silmät pyöreänä noita nukkeja katselin. Ovat kyllä ihan hämmentävän ilmeikkäitä...

    VastaaPoista
  11. Söpöt nuket ja niin ihanat vaatteet! :)

    VastaaPoista
  12. Meidän Prismasta olivat nuket loppu =/, mut ehkä hyvä niin että säästyi rahat!

    VastaaPoista
  13. Hei! Loysin juuri sattumalta blogisi. Olet tosi taitava!!! Ihania kasitoita! Kiitos mukavasta lukuhetkesta ja iloista joulua koko perheelle!

    VastaaPoista
  14. Tosi ihania! Minustakin olisi ihana ommella nukenvaatteita, mutta kun ei ole tyttöjä niin ei juuri nukkejakaan.

    VastaaPoista
  15. Hienoja vaatteita!
    mie teen just antiikkinallelle housut ja räsynukelle mekkoa.laitan kuvia blogiini,kun valmiita;)

    VastaaPoista
  16. Kauniita vaatteita ja huolella tehtyjä. Kertoisitko mitä olet kaavat hankkinut. olen yrittänyt etsii joka puolelta. Mutta eipä tahdo löytyy.

    riika

    VastaaPoista
  17. Riika kiitoksia :) Monet noista vaatteista olen tehnyt piirtämällä itse kaavat. Mallia voi ottaa muista nukenvaatteista tai pienentää vauvanvaatekaavoja mittaamalla ensin nukke. Liivimekko oli Ottobren kaavalla, mutta en yhtään muista mistä lehdestä kaava oli. (Kirjastosta olin lainannut, oli siis vähän vanhempi lehti) Ottobren sivuita voi selata lehtiä, ja myös tilata vanhojakin lehtiä. Olen myös jossain nähnyt ihan nukenvaatekirjan..

    VastaaPoista
  18. Moi! Et sattuis myymään vaikka toista noista nukeista? :D Mistään ei tahdo löytyä näitä käytettynäkään, ja nää on vaan niin valloittavia!
    -Reetta

    VastaaPoista
  19. Reetta, valitettavasti en voi myydä nukkeja, kun ne ovat edelleen laikeissä mukana. Toivottavasti sopiva nukke löytyy jostain teillekkin :)

    VastaaPoista
  20. Voi harmi! En kyllä itsekään raskisi noin suloisesta nukesta luopua. :) Etsintä jatkuu!

    VastaaPoista