lauantai 13. helmikuuta 2010

PilvihuppariIkasyriltä tilaamastani pilvivelourista tuli pojalle huppari kokoa 116 cm. Laitoin hihat ja hupun Kangastukun turkoosista velourista. Minä ainakin tykkään kovati tuosta yhdistelmästä, tuli aika raikkaan värinen. Eikä näytä ihan niin levottomalta kuin jos olisi kokonaan pilvinen.. Nyt kangasta jäi vielä, että jotain pientä siitä saa ommeltua..

Hupun vuorena on tummanruskea trikoo Iinulta. Vetoketju on näitä "perintövetskareita", joita tuossa on laatikollinen. Kumma että silti tosi harvoin löytyy oikenlaista. Huppari on taas omilla kaavoilla, kun en jaksanut alkaa etsiä tuollaista missä ei ole raglanhihoja.
Kuvaa vielä edellisestä essusta, kun lupasin laittaa. Jalassa on viimeksitehdyt punaiset legginsit, paremmin essun kanssa sopisi ihan housut. Nuo nyt sattui olemaan valmiiksi päällä ja sopi väreihinkin :) Paitakin on omatekemä, froteepaita jossa edessä jääkarhun kuva.

Tässä vielä lupaamani lakin kaava (PDF). Lakin kuva siis löytyy tuosta edellisestä bloggauksesta. Pitäsi tulostettaessa tulla oikeankokoisena ja mahtua A4 paperille. Mittasuhteet voi tarkistaa mittaamalla pienen neliön kaavan yläreunasta.

16 kommenttia:

 1. Kaunis yhdistelmä ruskea ja turkoosi. Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 2. Hieno huppari! Tule aina sellainen himo mennä ompelemaan kun käyn täällä.. Teet niin hienoja vaatteita!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää tuo essu. Pitääkin pitää idea mielessä. Jospa tekisi noita omalle neidillekin, kunhan tuosta hieman kasvaa.

  Siisti on hupparikin. Pilvikangas taittuu niin moneen.

  VastaaPoista
 4. Nätti huppari! Ja essu näyttää tosi hyvältä päällä.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivasti yhdistetty toi pilvikangas. Pelkää pilvikangasta onkin vilahdellut jo todella useassa blogissa (todella hienoja tulee kyl pelkästä pilvikankaastakin), niin kiva nähdä yhdistelmiäkin!
  Mekko näyttää päätä kivalta myös :).
  Ja kiitoslakin ohjeesta!

  VastaaPoista
 6. What a nice hoodie!!! and the dress is gorgeous

  VastaaPoista
 7. Huppariin sopii tosi hyvin turkoosit hihat, todellakin raikas yhdistelmä!

  VastaaPoista
 8. Kunis huppari, tuo vaalea turkoosi passaa pilvikankaaseen hienosti ja raikastaa sitä.

  Ja hauska tuo essumekko trikoisena!

  VastaaPoista
 9. Sinulle valokuvahaaste blogissani :)

  VastaaPoista
 10. Jostain syystä en saa tuota pdf tiedostoa auki :( Upeita lakkeja ja muitakin ompeluksia!

  VastaaPoista
 11. Ali Mama: En saanut minäkään :( Pitäisi varmaan ladata se tuonne uudelleen. Mutta laita mulle s.postia, niin voin lähettää sen sinulle.

  VastaaPoista
 12. Moi! Mua kiinnostaisi tuó kaava, onko sulle se vielä? :D

  VastaaPoista
 13. Hupparin kaavan olen muokannut itse jostakin paidan kaavasta. Kaavaa siis ei taida löytyä. Hyvänmallinen paidan kaava vain ja siihen sovitettu huppu. Vähän reilummat saumavarat vetoketjua varten.. :)

  VastaaPoista
 14. Laitan sulle sähköpostia, kun minäkin tarvitsisin tuon lakin kaavan, mutten saa sitä auki.

  VastaaPoista