torstai 18. maaliskuuta 2010

Klopoti klop


Jny Designin tähtitrikoosta tuli kivan keväiset setit sekä tytölle että pojalle. Paitoihin juoksenteli kaviot kopsuen tähtipolle :) Ensin tein paidan tytölle, mutta polle saavutti niin suuren suosion, että pojalle piti tehdä myös. Pollen jalat on hupparinnyöriä ja kaviot niitä 'nyörin päitä'. Mikä niiden virallinen nimi mahtaa olla? Hauskasti ne klopsuu ja vauhdissa pollen jalat on vinhassa liikkeessä :D



Tähtijerseytrikoo Ikasyriltä, turkoosi velour pienemmissä housuissa Lasten Metsolasta, lime velour isommissa housuissa Eurokankaasta ja aplikaatiossa sekaisin trikoota ja velouria (kirppikseltä). Turkoosin paidan resorikanttaus on limeä interlocktrikoota, myös Ikasyriltä. On muuten paksua, pehmeää ja laadukkaanoloista, ihan erilaista kuin kuviolliset trikoot.




Tähtipolle lähikuvassa..




Polle on molemmissa paidoissa samankokoinen.




Onpa mielenkiintoinen lehti.. Tätä jaksettiin pitkä tovi katsella :)



Pilvitrikoota turkoosina oli vielä senverran että kesämekkosen sain tehtyä. Ajattelin kokeilla jotain vähän erilaista mallia. Helmassa ja "hihoissa" reunat on huoliteltu saumurin rullapäärmeellä. Kainaloiden kohdissa on pieni pätkä framilon kuminauhaa taitteen sisällä. Pääntien kanttaus samalla trikoolla kuin helma ja hihat. Ulkona vaan lunta tuiskuttaa, mutta ajatukset on jo kesässä :)

32 kommenttia:

  1. Ihania heppa settejä :)
    Ja mekko kans tosi kivan mallinen!

    VastaaPoista
  2. Hienot setit! Hauska idea nuo hevosen nyörijalat ja kaviot.

    VastaaPoista
  3. Onpa hieno idea noi heppojen jalat! Muutenkin nätit setit.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat heppasetit! Ja tuon mekon kohdalla tuli taas kerran huokastua: "Voi että, miksei mullakin ole tyttöä!" Ihana!

    VastaaPoista
  5. Suloiset hepat ja raikkaat värit!!

    VastaaPoista
  6. Oi miten kauniita vaatteita. Heppatyttönä minä voisin ottaa itsellenikin tuollaisen heppapaidan :D

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat pollesetit molemmille ja nuo mallit on kyllä työssään mahtavia :D

    Mä aina ihmettelen, et mistä keksit uusia juttuja aina vaan :) Vaikka mä oon vasta aloittanut, tuntuu ettei luovuus ihan ole kohdillaan ;)

    Ja kesämekko on ihana, kiva kun railakasta punaista on lisätty muuten melko viileään kuosiin :) Tykkään!

    VastaaPoista
  8. Wau mitkä pollet. Ihan mahti-idea noi jalat. Kyllä olet luova.

    VastaaPoista
  9. Huippu idea noi jalat!!! Ihanat! Ja mekko myös, punainen ja turkoosi sopiikin älyttömän hyvin yhteen....

    Neiti on selvästi äidin jalanjäljillä ;)

    VastaaPoista
  10. Ihan mahtavaa tämä sinun ideointi :) Hauskat jalat hepoilla.Minä oon kans joskus kaun sitten tilannut tuota limeä interlockia, odottelee vielä käyttöä tuolla kaapissa. Sinähän oot aikaisemminkin käyttänyt nuita trikoita kanttauksissa, lörpsähtääkö käytössä vai pysyykä ihan yhtä hyvänä mitä elastaania sisältävä resori?

    VastaaPoista
  11. Tosi kivat setit! Toi tähtikangas on kyllä ihanan näköistä! Ja heppa on kyllä hauskasti toteutettu.

    VastaaPoista
  12. ompas kerrassaan ihanat setit!!!

    VastaaPoista
  13. Kiitos kovasti kaikille kommenteista :)

    Kate: Tuli itselläkin mieleen, että omassakin paidassa olisi mukava stressilelu tuollainen polle, (kun vähän heppahullukin olen) :D

    PikkuHoo: Ainakin nuo tekemäni on pysyneet ihan hyvinä, enkä ole mitään lörpsähtämistä havainnut. En kyllä ole varma, sopiiko kaikki trikoolaadut kanttaukseen, kun niitäkin on niin monenlaisia.

    VastaaPoista
  14. Voi miten hauskasti toteutettu nuo hepat!!!

    VastaaPoista
  15. Hauska idea nuo heppojen jalat! :) Ja muutenkin ihania käsitöitä sinulla! Usein oon käynyt blogiasi kurkkimassa, mutta enpä ole tainnut ennen kommentoida... :)

    VastaaPoista
  16. Ihana idea noi heppojen jalat! :)

    VastaaPoista
  17. söpöt hepat!tosi kivoja olet ommellut!

    maria

    VastaaPoista
  18. Ihania vaatteita! Kiva tuo mekko punanen antaa tosi kivan säväyksen!

    VastaaPoista
  19. Aivan mahtavan upeat pollepaidat. Kuten kaikki muutkin ompeluksesi, aina jaksan ihastella niitä. Ihania vaatteita blogi täynnä.

    VastaaPoista
  20. Ihanat! Tosi viehättävät nuo hepan jalat. :)

    VastaaPoista
  21. Ihanat värit molemmissa seteissä! Ja heppojen suosio on totisesti helppo ymmärtää :)!

    VastaaPoista
  22. Hauskat pollet, tykään noista jaloista =)

    VastaaPoista
  23. oi ku kivan näköiset;ihana heppa:)

    VastaaPoista
  24. Oi mitä ihanuuksia täältä sinun blogistasi löytyykään. Ensimmäistä kertaa tänne eksyin ja wau miten hienoja juttuja olet ommellut! Aivan ihanat heppapaidat :)

    VastaaPoista
  25. Löysin tänne ystävän suosituksesta ja Ruttunutun blogin kautta. Kivoja ideoita sinulla. Itse en ole vielä uskaltanut aplikaatioiden maailmaan hypätä (plus että taiteellinen puoli minussa sen verran heikkoa, että ainakin omat aplikaatioideat hukassa). Hyvää alkavaa kevättä!

    VastaaPoista
  26. Ihanat heppasetit :) Ihan huippuidea nuo jalat, mulla on vaikka kuin paljon varastoissa noita nyörinauhoja, enkä oo keksiny mihin niitä käyttäs, pitääpä muistaa tuo idea!

    VastaaPoista
  27. Kivat heppa paidat. Poikani kummitäti teki neulepaidan jossa oli kirahvin kuva ja kirahvilla tuollaiset jalat. Aikaa paidan neulomisesta on jo 7 vuotta.

    VastaaPoista
  28. Aivan mahtavat setit ja ihan huippukiva idea nuio jalat! Meidän heppahullu tyttö kun näkisi nämä tahtoisi taatusti samanlaiset :). Pitääpi ottaa tällekin äipälle ToDo -listalle.

    VastaaPoista