tiistai 13. huhtikuuta 2010

Hiippoja ja omia merkkejä

Täällä pipo ja myssytehtailu jatkuu.. Onhan näitä silti ihan mukava tehdä :) Poltetun oranssin väristä velouria Lastenmetsolasta pääsi tähän pöllöhiippamyssyyn. Laitoin myös pikkupätkän Farbenmixin nauhaa hiippaan.


Seuraava myssy kirsikka-kuvalla, lehden päällä vaeltaa pieni leppäkerttu. Sydännauhaa hiipassa koristeena. Ajattelin niitä nyt laitella, jos vain väreihin sopii. Saahan ne pois leikattua, jos ei tykkää.


Kuva vielä lähempää, leppäkerttu on melko pieni kooltaan. Olisikin pitänyt olla pinsetit että saa palaset asettumaan paikoilleen :D



Alkoi tehdä mieli jotain yksinkertaista omaa merkkiä, ja nyt vaatteet on varustettu tuollaisilla merkeillä. En millään saanut noita pikkukarhumerkkejä näihin myssyihin ja pipoihin sopimaan, siksi nuo edelliset ovat olleet ilman merkkejä. Joku merkki kuitenkin olisi kiva joten kehittelin tälläisen. Voi olla että pikkukarhujakin vielä joukkoon eksyy..

Blogin osoitteessahan on tuo Miu myös.. En tiedä olenko ihan noihinkaan vielä tyytyväinen. Nimellä on kaksi merkitystä, Miu on kuvitteellinen kissa ja miun on Karjalan murteella 'minun'. Tassunjälkiä taas kuvaa kättenjälkiä ja nimi tuli mieleen, kun levittää jonkin kankaan leikattavaksi, niin kissoilla kumma taipumus siihen heti asettua. Joskus sitten kankaasta löytyy niitä tassunjälkiä ihan oikeastikkin :D

Perhospipo kaverille, kangas on tumma pinkki velour, kuvan värit ei ole ihan todelliset.

26 kommenttia:

  1. Hauska sanaleikki! Kiva merkki. Aivan ihana tuo kirsikkahiippa ♥

    VastaaPoista
  2. Taas ihania pipoja. :) Pakko kait se on jossain vaiheessa siulta leijonapipo (ainakin) tilata.

    VastaaPoista
  3. Tosi tyylikäs merkki! Tykkään!

    Ja vitsi mitä hifistelyä tuossa kirsikkapipossa!!! Ihana leppäkerttu ja niin pieni....tosi taitava olet! Ja tuo pipo, huoh, onneksi ei tytöt näe!

    VastaaPoista
  4. Ihania pipoja, kirsikka on mun suosikki. Teitkö merkit itse? Odottelen omiani tulisilla hiilillä Ruotsista, kestäää...

    VastaaPoista
  5. Kirsikkapipo on kyllä makoisa :)! Ja tuo suunnittelemasi merkki siisti ja miellyttävän selkeä katsella.

    VastaaPoista
  6. Wau, sekä pipot että merkki. Sä oot niin taitava! Leppis on paras :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania hiippoja taasen :) Ja merkki on hyvä, tällaisen karjalaisen korviin kuulostaa liiankin hyvältä ;) Ja sopivan yksinkertaisen tyylikäs Miun makuun :D

    VastaaPoista
  8. Ihania! <3 Mistä noin ihanat merkit?? Miten niitä ite voi tehä? :O Kyselee vasta ompeluun hurahtanut. :)

    VastaaPoista
  9. Siis tuo kirsikkamyssy jotenkin ihan mahdottoman suloinen tapaus :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos, kiitos :)

    Jasmiina ja PunaPoski: Merkit on itse tehtyjä. Teksti vain kirjoiteltu koneella ja tulostettu siirtopaperille peilikuvana, josta sitten leikelty ja silitelty puuvillanauhalle. (Exelillä on helppo järjestää merkit tulostettavaan muotoon, A4:lle mahtuu noita melkoisesti.) Jos haluaa kokeilla, siirtopaperia löytyy ihan kirjakaupoista. Silittämisessä on oma vaivansa, mutta tulee merkit edulliseksi :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos ihanasta pinkistä ötökkäpiposta! Taitavasti ommeltu ja todella nopeasti sait valmiiksi. Tosi tyytyväisenä kiittelen! T. kaveri

    VastaaPoista
  12. KIIIIITOS Ansku! Huomena matkani kirjakauppaan käy! JEE! :D

    VastaaPoista
  13. Terve kaveri :D Kiitos, ihana kuulla että pipo on ok, aina vähän jännittää onko sopiva, kun nuo velourit joustaa erilailla..

    PunaPoski: Vielä yksi asia joka ainakin meillä vaikutti siihen etten ole tilannut kudottuja merkkejä. Molemmat tenavat on niin herkkähipiäisiä, että ostovaatteistakin merkit on leikattava pois, kun kutittaa. Nämä on niin pehmeäreunaisia, ettei haittaa :)

    VastaaPoista
  14. Aivan ihana tuo kirsikkahiippa!

    VastaaPoista
  15. Siis aivan ihanat hiipat ja tuo pipo!!!

    VastaaPoista
  16. Ihania pipoja taas täällä.

    Kiitokset postista. Toukkapipo kotiutui tänään ja on todella ihana ja taidolla tehty. Tovi meni ihastellessa, kun se on vielä ihanampi kuin kuvassa. Taitava olet. Kokokin oli oikeen hyvä. Pikkuneitikin tykkäsi piposta kovin ja kulkikin puoli päivää pipo sisällä päässään (kunnes paha äiti piilotti sen hikipäältä).

    VastaaPoista
  17. Ihania pipoja jälleen! Merkistä tykkään kovasti =) Oma vielä(kin) suunnitteluasteella...

    VastaaPoista
  18. Aivan ihania, varsikin tuo kirikkahattu vie sydämen, perhosesta puhumattakaan :)

    VastaaPoista
  19. Hienosti olet suunnitellut merkit! Sain omani (kudotut) tänään ja en aio laittaa niitä ihoa vasten. Leikkelen kyllä muutenkin aina kaikki vaatteiden sisäpuolilla olevat merkit pois :D Jotenkin se merkki vaan on omissa tekeleissä piste iin päällä.

    VastaaPoista
  20. Ihania hattuja! Kirsikkahattu on kyllä tosi tarkkaa työtä!

    VastaaPoista
  21. Heippa. Saako sulta tilattua noita ihanuuksia, vai teetkö vain kavereille? :)

    VastaaPoista
  22. hei! Minäkin oisin kiinnostunu tilaamaan? :)

    - Adan äiti Krista -

    VastaaPoista
  23. Anonyymi ja Adan äiti Krista: Olen näitä nyt tehnyt tilauksestakin, jos on kiinnostusta laittakaa vaan s.postia että minkälaista ja kokoista :)

    VastaaPoista
  24. Oletko sama henkilö vai osuuko nyt jo jonkun olemassa olevan yrityksen nimi kanssasi samoihin? http://www.miun.fi/

    VastaaPoista
  25. Anonyymi: En ole sama henkilö :) Eikä minulla ole yritystä ollenkaan. Vähän harrastuksena näitä ompelen.. Huomasin itsekkin myöhemmin tämän design yrityksen, mutta en usko että samankaltainen nimi haittaa, kun tämä minun nimi löytyy vain yksittäisistä tuotteista joita ompelen. Ja tietääkseni kyseinen yritys ei tee lastenvaatteita ollenkaan.

    VastaaPoista