keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Pyykkiä riittää..

Välillä tuntuu, että elämä pyörii pyykinpesun ympärillä. Nyt kun voi ulkona pyykkiä kuivata, niin tulee vähän väliä roikuttua pyykkinaruissa.. Vähemmällä tietysti pääsisi, jos käyttäisi pienellä kertisvaippoja kestojen sijaan. Toivon kuitenkin josko kesän aikana alkaisi onnistua päivät ilmankin vaippaa.. Näistä mietteistä tuli mieleen tämä pyykkinarupaitakin..

Lyhyiden legginsien kaava löytyy viimeisimmästä Ottobrestä. Hieman korkeamman yläosan tein jotta sinne se kestovaippakin mahtuu. Vaikutti kivalta kaavalta, näitä voisi tehdä useammatkin.






Narulla roikkuvat sukat herätti ihmetystä :D


Tilauksesta ommeltu huivilakki, joka tosin näin kuvattuna näyttää aika hassulta. Tämä on suunnilleen samanlainen kuin edellinenkin lakki.

Kiitos Nukkununnulle ihanasta tunnustuksesta! Kyllä tulikin hyvä mieli :) Kovasti mietin kenelle tämän jakaisin, enkä osannut päättää.. Oikeastaan kaikki seuraamani blogit tämän ansaitsisi, niin kauniita töitä kaikilla! Ja nämä kaikki ei tosiaan löydy tuosta listaltakaan, joten ajatuksissa laitan tämän kaikille teille jotka käsitöitä viitsitte bloggailla :)



Lähitulevaisuudessa saattaa tämä minun blogi hieman hiljentyä. Olen tosiaan pohtinut asuntoon liittyviä juttuja ja nyt päätettiin muuttamisen sijaan ottaa yläkerta asuinkäyttöön. Hieman hullu kun olen niin ajattelin tämän remontin tehdä itse. (mikäli rahoitus nyt onnistuu) Sitä en vielä tosin tiedä millä ihmeen ajalla teen, mutta kai sitä sitten vaan pikkuhiljaa vähän kerrassaan pitää tehdä. Näinhän se ennenkin on mennyt.

Tässä onkin viimepäivät kuluneet asioiden selvittelyssä ja hintoja kysellessä.. Haastetta tosiaan riittää, yläkerrassa ei nyt ole muuta kuin hillittömästi sahanpurua ja sammalta :D Portaistakaan ei vielä tietoakaan. Tarkoitus olisi rakentaa sinne lastenhuoneet ja pieni aulatila. Ompelukoneet siis vaihtuu kohta sirkkeliin ja vasaraan "toviksi" :D

36 kommenttia:

  1. Ihanan kesäinen ja hauska tunnelma kaikissa noissa vaatteissa! Hienosti toteutettu pyykkinaru. Blogisi on yksi lemppareitani, mutta tietenkin aina tulee sellaisia tilanteita, että muut asiat elämässä vievät tilaa näiltä jutuilta. Tsemppiä uuteen projektiin!

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana pyykkinaru!

    Tsempit remonttiin, kuulostaa hyvältä päätökseltä! Annathan silti itsellesi luvan ommella aina välillä, on nämä ompeluhommat vain aikamoista meditointia :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pyykkinaru :) Itsellä on samanlainen ajatus pyörinyt, että olis kiva laittaa pyykkinaru housujen pyllyn päälle, mutta vielä en ole ehtinyt sitä tekemään. Ja sitten tänne ilmestyy ihan sama idea :) Telepatiaa!

    VastaaPoista
  4. Mie en kestä! Siulla on oikeasti niin upeita ideoita! Tääkin on ihan tosi tosi ihana :)

    En mie nyt sanoisi, että pyykkiä on vähemmän jos ei ole kestovaippoja. Meillä on nyt ollu Onni yli vuoden ilman vaippoja, mutta pyykkiä saa samalla tavalla koko ajan pestä :D Ainoa millon kestojen kanssa oli vähän työtä, niin keskimmäisen aikaan kun oltiin kuukausi ilman pesukonetta... Sillon vähän kypsytti roudata vaippa- ja muuta pyykkiä mummolaan, mutta periaate ei antanu periksi käyttää kertiksiä :)

    Tsemppiä rakentamisaikaan! Kyllä se lopputulos sitten palkitsee!!

    VastaaPoista
  5. mäkin tykkään sun blogista ja peukuttelen remontin sujumiselle täältä taustalta!!!

    VastaaPoista
  6. hermoja varmaan tarvitaan remppaamiseen. Tilan puutekkin on ankeaa. Meillä mietitään kans kuinka saataisiin tilaa lisää. Koko 2000-luku olemme muuttaneet 2-3 vuoden välein. Kaksi vuotta edellisestä eikä kyllä muuttaminen innostaisi. Se työ myydä vanha ja löytää kunnollinen tilalle.
    Pyykkiä riittää. Meidän neidin kuivaksi opettelu on työlästä. Oliskikohan jo kaksi kuukautta hoitanut hommat pottaan kun juoksee paljas pyllysenä. Eikä yölläkään tarvita vaippoja. Mutta kun laittaa vaikkapa vain pöksyt jalkaan niin housuun tulee kaikki. Eihän typykkää voi hoitoon ilman housujakaan viedä:)
    Kiva pusero ja varmaan myös lapsillekin mieluinen.

    VastaaPoista
  7. Ihana pyykkinaru, varsinkin toi pupu on ihan huippu!

    Tsemppiä remonttiin! Se on iso säästö jos osaa tehdä itse! Me ollaan remontoitu meidän koko kämppä itse. Aikaa menee ja hermoja, eikä vieläkään ole valmis mutta vähitellen ;)

    VastaaPoista
  8. Tosi suloinen pyykkinarupaita!

    Ja suuret tsempit remonttiin, se on aikaa vievää ja raskasta hommaa, mutta toisaalta niin mukavaakin.

    VastaaPoista
  9. Ihana setti!
    Sinulla riittää aina kivoja ideoita... :)

    VastaaPoista
  10. Ihana paita! Tuo pupu on ihan huippu!
    Tsemppiä ja voimia remonttiin! Koita jossain välissä vähän ommellakin. Sä teet niin ihania juttuja!

    VastaaPoista
  11. Ihana setti! Pyykkiä tosiaan riittää täälläkin ja kestot tuovat siihen oman lisänsä. Mutta silti mieluummin kestoja kuin kertiksiä.

    Onnea remonttiin! toivottelee rakentajaperheen äiti

    VastaaPoista
  12. Kivoja ompeluita! Olet kyllä mielettömän taitava!

    Rakentaminen ja remppa vievät älyttömästi aikaa ja hermoja mutta aina kuitenkin näkee kättensä jäljen niin kuin ompelussakin. Palkitsevaa hommaa :)

    VastaaPoista
  13. Ihana asu!
    Samat ajatukset pyykistä ja kun ei ole ulkonaruja millä kuivata, tuntuu kuin asuisi kiinalaisessa pesulassa!
    Minäkin totesin tuo leggareiden kaavan mukavaksi ja nopeaksi, yhdet unihousut olen sillä kaavalla surauttanut ja uusia on ajatuksissa.

    Onnea ja pitkää pinnaa remontin kanssa! :)

    -Piia

    VastaaPoista
  14. Aivan ihana pyykkinarupaita! Alkoi tehdä mieleni samanlaista...

    VastaaPoista
  15. Nää on niiin ihanat!! Osaat kyllä tehdä ihan mahdottoman siistejä applikaatioita ja mistä ihmeestä kaivat kaikki ideat ja sen kärsivällisyyden?! :)

    VastaaPoista
  16. Eka kertaa blogissasi vierailulla. Aivan uskomattoman ihania ompeluksia!!

    VastaaPoista
  17. Ihana pyykkinarusetti, tosi kiva idea :)

    VastaaPoista
  18. Ihana idea! meilläkin pyykkiäpestään joka päivä milloin kahella milloin yhellä koneella! Sun blogia on kiva seurata!

    VastaaPoista
  19. Hauska applikaatio. Oikein tuntuu pestyn pyykin tuoksu ja aurinkoinen kesätuulenvire. Siis mahtava kesäpaita! :)

    VastaaPoista
  20. Voi ku kiva setti :).
    Tsemppiä myös remonttiin!

    VastaaPoista
  21. Ihania vaatteita! Ja toi pupu on niiiiin söpö!! :)

    VastaaPoista
  22. Kiitos kaikille mukavista ja kannustavista kommenteista! :) Varmaan rakentaminen kysyy enemmän hermoja kuin nämä ompeluhommat.. Kesäaikaan kuitenkin on pakko saada ainakin eristettyä, ettei joudu palelemaan talvella.. Ehkä sitä välillä jotain ehtii silti ommellakkin?

    VastaaPoista
  23. Ihana pyykkinarupaita! Niin kauniit kirjailutkin. Ja mitä rakentamiseen tulee, niin suosittelen lämpimästi. Me rakennettin yläkerta nelisen vuotta sitten, eikä ole kaduttanut yhtään. Toki se kaaoksen keskellä eläminen ei ole niin herkkua, mutta kyllä sen kestää:) Onnea ja tsemppiä :)

    VastaaPoista
  24. Ihana pyykkinarupaita tosiaan, mutta on se kivaa kuivatella pyykkejä ulkona!

    VastaaPoista
  25. Tosi ihana pyykkinarupaita! Ja tsemppiä remonttiin, se on oikeastaan aika hauskaa. =)

    VastaaPoista
  26. Aivan ihana tuo pyykkinarupaita, erityisen suloinen yksityiskohta tuo pupu ja vesipisara... Vau!

    Minä sain juurikin tänään elämäni ensimmäisen ompelukoneen ja jännityksellä alan tutustua sen saloihin. Onpa ihanaa ihastella mitä kaikkea hienoa saatan itsekin sitten joskus oppia tekemään. Kiitos siis innoituksesta, jään seuraamaan blogiasi!

    Sarita :)

    VastaaPoista
  27. Aivan ihania luomuksia täällä jälleen! Tosi hienoja ideoita.
    Tsemppiä remonttiin! =)

    VastaaPoista
  28. Voi miten IHANA!!! Pakko vähän matkia kunhan ehtii.. aivan mielettömän suloinen toteutus, jotenkin kyllä kolahti.

    VastaaPoista
  29. Siis aivan ihana paita!!!

    Pitää ihan laittaa korvan taakse ja apinoida idea kun ehdin.

    Tsemppiä remonttiin!

    VastaaPoista
  30. Piti tulla kysymään, että saanko liittää blogisi seuraamieni blogien listalle?

    VastaaPoista
  31. Nina: Tietenkin saat :) Toivotaan että ehdin jotain tänne päivittelemäänkin :D

    VastaaPoista
  32. Aivan hurmaava pyykkinarusetti! Ihania ideoita sinulla. :)

    VastaaPoista