tiistai 14. syyskuuta 2010

Kengu


Välillä on mukava ommella rauhallisen sävyistä vaatetta. Velourhuppari on luonnonvalkoinen ja hupussa tummanruskea trikoo vuorena. Aplikointiin käytin vain kahta ruskean sävyä. Tästä tuli ihan kiva mielestäni ja sopii moneen yhdisteltäväksi.

Aplikointi on esittävinään kengurua.. Piirsin aika monta versiota ja jotenkin kummasti se silti muistuttaa Kössi kengurua. Mutta se ei ole Kössi vaan Ossi :D Kysyin mieheltä mikä eläin ja vastaus oli Playboy-pupu tai Kössi kenguru.. Kun koitin selittää että se EI ole Kössi, niin kuulemma voi sitten olla Ossi... No olkoon mikä on, ihan hauskalta se hupparissa näyttää..


Taakse aplikoin sitten 'Ossin' vähän suuremmassa koossa.



Tässä vielä huppari takaapäin. Huppu ei ole oikeastaan hiippamallinen vaikka kuvassa näyttääkin siltä. Kulma on vain jätetty pyöristämättä.



Tämä siilitrikoo on Iikku-Kiikusta, ja nyt ei ole mitään valittamista :) Kuviot oli suorassa ja laadultaan ihanan pehmeää ja joustavaa. Resorien väri on tuollainen violetin purppura, kuvassa näkyy sävy tosi huonosti. Laiskuuttani laitoin resorin myös helmaan.




Pitkästä aikaa tein myös pöllöhiipan tilauksesta. Laitoin heijastinnauhanpätkän hiippaan, ei kai niitä heijastimia voi liikaa olla. Ja ainahan sen saa pois leikattua jos ei pidä..

Oli mukava huomata, että kaikki meidän viimevuotiset hiippamyssyt on aivan sopivia edelleen! Tämä on jotenkin sen mallinen ettei ihan heti jää pieneksi.

Saapa nähdä vieläkö täällä ompelupuuhat jatkuu. Pitäsi saada yläkertaa tehtyä ennen kuin työt alkaa, sitten ei ole senkään vertaa aikaa.. Antibiootit on popsittu, mutta enpä tiedä.. Edelleen välillä kuumeessa ja selkä on siinä kunnossa, että uskaltaakohan suunnitellakaan levyjen nostelua.. Harmittaa kovasti kun olisi intoa vaan ei kuntoa..

35 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja taas, varsinkin tuo huppari!

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi miten ihana tuo kenguhuppari on! Ihan mieletön!

    VastaaPoista
  3. on kyllä söpönen . mulla on tuolla liivihuppariin leikatut kankaat ja olen ihan jumissa miten mä teen kokovuorituksen sihen.. enkäpysty aloittamaan.. :D

    VastaaPoista
  4. Vautsi mitä ompeluksia taas! Tuo huppari on kyllä erityisen hieno. ja vaikka värikkäistä vaatteista tykkäänkin, niin tosiaan kivan rauhalliset sävyt tuossa!

    VastaaPoista
  5. kauniita, kertakaikkiaan! :))

    VastaaPoista
  6. Sanattomaks tä taas vetää, niin ihana <3

    VastaaPoista
  7. Hienoja töitä taas! Ideoitasi ja huolella tehtyjä ompeluksiasi on ilo käydä kurkkimassa!

    VastaaPoista
  8. Joo samahan tuo onko ossi vai kössi mutta supersöpö on ainakin!!! <3 Mun tekis joka kerta kangaskaupassa käydessä mieli ostaa valkoista velouria mutta sitten en kuitenkaan raaski, kun tuntuu että siitä ommellut vaatteet ovat heti tahraisia. Vaaleat vaatteethan ne kaikki lähtemättämät tahrat itseensä imaisevat! ;)

    VastaaPoista
  9. Vitsit että on ihana tuo huppari, tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihania applikaatioita. Ossi-huppari on aivan ihana. Olisi hieno meidänkin pojilla!!!

    VastaaPoista
  11. Ihania! Erityisesti tuo Ossi-hupppari on superhieno. Mun mielestä ei kylllä Ossi muistuta juuri lainkaan Kössiä... tai no kenguruita ovat molemmat.

    Malliltaankin tuo näyttää kuvassa tosi hyvältä. Onko omasta kaavasta, vai kenties jostain valmiista (muokattu)?

    VastaaPoista
  12. IIhana kenguli! Ihan selvästi EI oo Kössi. ;-)

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaikille mieltä piristävistä kommenteista :)

    Unikuu: Tutulta kuulostaa, joskus aloittaminen on pienestä kiinni..

    Tiina: Niinhän siinä voi käydä, että just siihen vaaleeseen menee kaikki mustikkasoseet ym.. Meillä on ennestään yksi vaaleapohjainen velourpaita, ja siitä on kyllä kaikki tahrat lähtenyt pesussa pois. (Paljon pidetty ja pesty)Sappisaippualla lähee hyvin, kunhan pesee tahran ennen kuin ihan pinttyy kiinni.

    Unaja: Huppari on peruspaidan kaavasta muokattu. Tälläkertaa otin hupun kaavan jostain vanhasta Ottobren hupparikaavasta. (Ei ollut kyllä kovin hyvä idea, koska hupusta tuli aika reilun kokoinen)

    Mukava kuulla että 'Ossi' ei ole liikaa Kössin näköinen :D

    VastaaPoista
  14. Vai että Playboy pupu ;) Naurattaa toi miehesi kommentti.... Tosi ihana kenguru ja ihan selvästi Ossi! Ja tosiaan ihanan rauhalliset värit!!!

    Voi kun minäkin jo pääsisin ompelemaan! Muuton purku vielä pahasti kesken kun kaikki lapset on nyt kipeänä....

    VastaaPoista
  15. Ihania ompeluksia :) ! Tuo kenguru-huppari on kerrassaan aivan ihana! Rakastan värejä, mutta totta puhut, välillä on ihana ommella jotain "seesteistä" ja semmoista, joka on helposti yhdisteltävissä eri väreihin. Myös siilipaita ja hiippalakki ovat valloittavia...

    Ehkä, kenties, kukaties...voit joululahjaksi ommella miehelle jotain hänen toivomallaan aihepiirillä :D Kaikkea ne miehet kenguruissa näkee ;)

    VastaaPoista
  16. Oi, kuinka suloisia. Ossi on oikein söpö kenguru. Ei kyllä ihan heti tullut playboy-pupu mieleen... ;-)

    Nuo hillityt väriyhdistelmät ovat kyllä kauniita. Olen ollut hyvin uusretron ystävä, mutta nyt alan kaivata hieman pehmeämpiäkin värejä rinnalle.

    - Henna -

    VastaaPoista
  17. Tosi tyylikäs huppari ja kuten aina, tosi siististi ommeltu! Mun blogissa on sulle tunnustus. :)

    VastaaPoista
  18. Hillitty mutta silti tuossa hupparissa on jotain :) Minä en kyllä osaa vaan pitää itsellä enkä lapsella mitään vaaleaa, sottopyttyjä taidetaan olla molemmat joten paidassa olis välittömästi jotain likaa :D

    VastaaPoista
  19. Onpas tuo huppari kaunis, ihanat sävyt.

    VastaaPoista
  20. Ihana Ossi! Mahtavat värisävyt!

    VastaaPoista
  21. Ossi on tosi ihanan suloinen! Ja siilipaita soma niin ikään. Ja tuo edellisen postauksen leppäkerttu oli taas tosi nerokas idea!

    VastaaPoista
  22. Aivan ihania vaatteita. Ja tuo kenguru on tosi hieno. :)

    VastaaPoista
  23. Blogissani on sulle muuten jotain ;)

    VastaaPoista
  24. Minunkin blogistani löytyy sinulle pienoinen tunnustus.. :))

    VastaaPoista
  25. Näyttää oikein veikeältä. Olenkin jo muutamia kertoja aiemminkin eksynyt blogiisi ja täällä monesti kivoja juttuja omaan makuuni, joten lisään blogisi oman blogini "Kurkkaahan näihinkin blogeihin"-osioo.

    VastaaPoista
  26. Heippa!

    Olit joskus ilannut näitä HAx1SP -neuloja. Mikä on niiden koko (11, 14, 15?)? Niitä katselin, mutat enhän mä kokoasioista ymmärtänyt. 14 olisi mun veikkaus, mutta ajattelin varmistella, etten ainakaan väärää kokoa hanki. :)

    VastaaPoista
  27. Maria: Näkyi olevan minun neulat Schmetz 15 X 1SP ja koko 90/14. Hyvin olen sillä yhdellä paketillisella pärjännyt, kun ainakaan vielä ei ole tarvinnut neuloja vaihtaa :) En kyllä tiedä, olisiko noista joku muu koko parempi? Ainakin hyvin on neulat toimineet varsinkin kanttauksissa.

    VastaaPoista
  28. Voi vitsi miten ihania vaatteita taas. Minulla on sinulle tunnustus blogissani.

    VastaaPoista
  29. Tuo huppari on kyllä aivan ihana! Meillä ei vaan voi pojalle tehdä mitään valkoista, hätinä tytöillekään :D

    VastaaPoista