sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Pinkkiä ja tunnustus

Pupu pääsi tällä kertaa pinkkiin mekkoon. Liivimekko on ommeltu samalla kaavalla kuin jo aiemmin esitelty turkoosi mekko. Tämän tein tilauksesta ja on kokoa 92 cm.



Tässä vähän kokeillaan miltä näyttää.. Hieman on reilu meidän pienelle tirpalle.



Ylä-osa mekosta on vuoritettu trikoolla. Jätin vuoren mahdollisimman ylös, kun trikoo oli melko paksua, ettei tulisi liiankin lämmintä mekkosta..



Oli ihan pakko ommella jotain pinkki ja keltainen yhdistelmää. Jotenkin näyttää melko räväkältä väriyhdistelmältä, piristää varmasti alkutalven pimeyttä ja harmautta :)


Aika on vain ollut tosi kortilla, oikeasti ei olisi ollut aikaa ommella yhtään mitään.. Mutta eipä tuo yläkerta taida tulla tänä vuonna muutenkaan valmiiksi. Edelleenkin osa eristeistäkin puuttuu, kun en ole yhtä seinää saanut rakennettua. Toisaalta on jotain edistynytkin, toinen huone on levytetty lähes kokonaan ja odottaa lattialankkujen asennusta. Loppuosa yläkerrasta sitten onkin vielä levyttämättä ja lattiakoolaukset tekemättä. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa..

Mutta pikkuhiljaa ne näkyy hommat ammattilaisiltakin sujuvan, meidän makuuhuoneessa ei edelleenkään ole lattiaa. Ensin taas odoteltiin viikkokausia vakuutusyhtiön vastauksia, ja nyt odotellaan rakennusmiehiä.. Alkaa hiukan kyllästyttää sohvalla nukkuminen ja hurjaa, kun lähes kaikki vaatteetkin on pakattu ulkovarastoon. Pitää kai purkaa laatikoita ja vaihtaa helletamineet talvivarusteisiin :D Lasten vaatteet sentään sain mahtumaan sisätiloihin..

Ensimmäinen työpäiväkin on takana. Uudessa työssä (vanhassa työpaikassa) riittää opettelemista.. Ja hyvänen aika kuinka nopeasti on unohtunut ne vanhatkin asiat, tuntui että on ulkona kuin lumiukko kaikesta! Ja pienellä alkaa maanantaina päiväkotielämä.. Tutustumassa ollaan käyty ihmettelemässä vilskettä ja hulinaa..


Sain mukavan tunnustuksen Eevalta, Unajalta, Ninalta, Johkulta, ja Katelta. Kiitos hurjasti :) Kyllä lämmitti mieltä.




1. Pass this award to five bloggers who you love and who inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why


Laitan tunnustuksen näille ihanille blogeille. Olisin voinut ilomielin antaa tämän kaikille seraamilleni blogeille, mutta päätin nyt laittaa näille, joita olen seurannut oikeastaan siitä asti kuin tämä omakin blogi on ollut olemassa. (Joitakin jo aiemminkin)

5. Paapii


Rakastan perhettä, kotia ja monenlaista luovaa puuhailua.


Huomasin, ettei kaikista kivoimpia kuvia löytynytkään koneelta, mutta tässä kuvassa on mukava kesäinen tunnelma. Esikoinen nauttii ilta-auringosta suuren kiven päällä. Kuva on muistaakseni otettu edellisenä kesänä.

18 kommenttia:

  1. Tuo mekko on kyllä mahottoman hieno! Tykkään myös erityisen paljon kirahvipaidasta! Mie tykkään, etät lastenvaatteissa on paljon väriä. Itellä onkin sitten paljon tylsästi mustaa :-D

    VastaaPoista
  2. Kiva idea mekossa, oletko sen itse ideoinut? Saako käyttää omissa töissä:)?

    VastaaPoista
  3. Aikaskiva on toi pupumekon idea. Kirahvi on kans tosi söötti, hyvät värit.

    VastaaPoista
  4. Pupumekko on aivan valloittava :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana väripilkku syksyn harmauteen tuo kirahvipaita!

    VastaaPoista
  6. Voi miten hieno mekko! Sinulla on kyllä loputtomasti kaikkia hauskoja ideoita!

    Kiitos tunnustuksesta! Aina lämmittävää ♥

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille :)

    Mirka: Sama juttu, itsellä tuo värivalikoima on todella suppea, nyt olen vähän yrittänyt sitäkin piristää, ettei aina kulkisi niin mustissa tai ruskeissa..

    Anis: Pupumekon idea on oma. Voit käyttää vapaasti omissa ompeluksissasi :)

    VastaaPoista
  8. Syötävän ihania!
    Mekko on niin kiva ja toi kirahvipaita myös!!

    VastaaPoista
  9. Pupumekko on kyllä yksi suosikkini ompeluksistasi :) Tosi hauska idea. Pinkki ja keltainen sopii kyllä hyvin yhteen, en ole tullut koskaan ajatelleeksi!

    Kiitos ihanasta tunnustuksesta ♥

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania. Tuo mekon idea on hauska! :)

    VastaaPoista
  11. Voi mikä suloinen, karkkisa mekko!! Korvat ja kaikki :) Ja kiitos ihanasta tunnustuksesta! Mieltä lämmittää kummasti ja tästä onkin hyvä ponkaista uuteen viikkoon! :)

    VastaaPoista
  12. Ihana pupumekko ! Oletpa taitava ja kekseliäs :)

    VastaaPoista
  13. täälläkin kehuskellaan pupumekon ideaa, aivan mieletön!

    Saara

    VastaaPoista
  14. Todella ihana pupumekko, vautsi!

    VastaaPoista
  15. Todella kauniita vaatteita! Päällimäisenä jäi mieleen, pupumekko, maatuska"mekko" ja Miro nimikkohousut (niissä oli aivan ihastuttava juurikin se nimikointi tapa).
    Olet kyllä ihan Super Taitava!
    teetkö näitä siis myös tilauksesta?

    VastaaPoista
  16. Kiitos vielä kaikille :)

    Anonyymi: Kiitoksia, tilauksia olen ottanut vastaan, mutta nyt en ole oikein mitään uskaltanut lupailla, kun aika ei yksinkertaisesti riitä työn ja remontoinnin ohella.. Mutta kunhan tämä tilanne hiukan rauhoittuu, niin voin varmasti tilauksestakin ommella enemmän :)

    VastaaPoista