sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Nukelle peitto

Hui hulinaa.. On ollut niin hoppu, ettei ole ompelemaan juurikaan ehtinyt. Jotain pientä sentään sain aikaiseksi, nimittäin nuken sänkyyn peiton. Päälipuoli velouria ja nurjalla vaaleanpunainen fleese. Mansikka on velouria ja trikoota. Peitto on kooltaan noin 30 X 40 cm.

Pieneksi ekstraksi ompelin vielä pienen tyynyn mansikkakuvioisesta trikoosta. Ihan siksikin, että tämä tilaus on kestänyt todella kauan..

Hiukan "lähti mopo käsistä" näiden remonttihommien kanssa. Makuuhuone kun tuli uudistettua lattiasta kattoon, alkoi keittiö näyttää nuhjuiselta.. Vanha lankkulattia sai uuden kauniin harmaan maalin, ja seinätkin sitten piti tapetoida. Ja listat maalata.. Siitä homma jatkui yhden välihuoneen kautta olohuoneeseen. Eli täällä on tehty ihan perusteellinen joulusiivous! :D Mutta vaikka muutama viikko menikin neljän tunnin yöunilla, kyllä nyt kelpaa :) Vielä yksi huone odottaa muutaman laatikon läpikäymistä. Tavaraa on mennyt kaatopaikalle, kierrätykseen ja kirpparille säkkikaupalla. Nyt on taas kaapeissakin hieman tilaa. Kumma miten sitä kaikkea "turhaa" tuleekin säilytettyä.. Yläkerran rakentelu saa odottaa lämpimämpiä säitä..

Joulukin vaan uhkaavasti lähestyy, ja lahjat on vielä osittain hankkimatta. Ommella en ole ehtinyt mitään, mutta ostin pienen nukkekodin, ja sitäkin tuli tuunattua maalilla ja tapetilla. Siitä ehkä kuvia joulun jälkeen.. Se kun on jo kääritty lahjapaperiin :)

Jos en enää ehdi ennen joulua kirjoitella, niin OIKEIN RAUHALLISTA JA MUKAVAA JOULUNAIKAA KAIKILLE!


8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinustakin! Ihanan peiton olet tehnyt!

  Ja oikein mukavaa ja rentouttavaa Joulua teillekin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuolla peitolla kelpaa nuken nukkua! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana peitto :)
  Remontin tuloksesta olis kiva nähdä kuvia!!!

  Oikein lämmintä ja mukavaa joulua!!! :)

  VastaaPoista
 4. Suloinen peitto ja tyyny! Hyvää joulua!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :)

  Sani: Jospa onnistun ikuistamaan hetken, kun meillä on siistiä, niin mikä jottei :D

  VastaaPoista
 6. Peitto saapui perille ja on todella suloinen! ja taas kauniimpi kuin kuvitella kuvasta osasin. Isot kiitokset :) :)

  Mukavaa joulun aikaa teille koko perheelle!

  VastaaPoista