tiistai 4. tammikuuta 2011

Pikku-Pingviini

Jälleen kerran vähän pinkkinen setti.. Tähtikuvioinen velour oli niin herkullista, ettei voinut vastustaa (Ikasyriltä). Paitaan pääsi vielä tähtien lisäksi pieni pingviini. Valkoiset resorit toivottavasti hieman rauhoittavat kokonaisuutta. Paita on muokattu Ottobren paitakaavasta ja housut on omaa sovellusta.Tässä näkyy paremmin housut. Näihin ei ihan yksivärinen pinkki riittänyt, joten laitoin sivuille vähän tähtiä.. Nämä tuli ihan tarpeeseen. Olen joko onnistunut kutistamaan suuren määrän housuja, tai sitten on tytteli ottanut jonkun kasvupyrähdyksen..
Paidasta halusin hieman pidemmän, on talvella mukavampi.. Ja tosiaan nyt vihdoin olen päässyt kokeilemaan uutta peitetikkikoneen helmankääntäjää. Ihan kivasti toimii, kunhan ensin vähän "harjoittelin". Ihan heti en keksinyt, miten kankaan siellä kuuluisi kulkea. Mukavan siistin helman saa tehtyä. Tasalevyisen ja tikkaus on nurjalla juuri siinä missä kuuluukin. Tosin aika tarkkana silti saa ommellessa olla, että kangas asettuu sinne kääntäjään kunnolla..

Housut näytti alkuun kauhean suurilta, mutta olikin sitten ihan hyvät päällä. Sivusaumat tikkasin päältä vielä peitetikillä.

20 kommenttia:

 1. On pinkki, mutta on KIVA! Housujen tähtiraidat ovat hienot. En ole ehtinyt edellisiä postauksiakaan kommentoimaan. Sieltäkin löytyi taas upeita juttuja:)

  VastaaPoista
 2. Ihana pinkki setti, tähtiraidat sopii housuihin ja pingviini on söpö :)

  VastaaPoista
 3. pingviini :') maailman suloisin otus ja tuo sinun tekemäsi on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihana setti ja ei ollenkaan liian pinkki miun makuun :) Meilläkin on housut pesussa lyhentyneet kummasti, täytyis ryhtyä hommiin! Hyvä idea toi tähtiraita välissä :)

  VastaaPoista
 5. oi mikä setti, todella hieno! eikä yhtään liian pinkit ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanainen setti! Kaikki sopii jotenkin niin täydellisesti yhteen pingviiniä myöten!

  VastaaPoista
 7. Upea setti! Pinkki on kivan pirtsakka väri, kovasti meidän kahden nuorimmaisen tytön mieleen. Omassa kangaspinossa kanssa samaa tähtivelouria odottelemassa...

  VastaaPoista
 8. Ihana setti! Minullakin olisi samaa kangasta kaapissa :-)

  VastaaPoista
 9. Minusta tuo on aivan ihastuttava setti! Saahan sitä joskus olla täyttä pinkkiä :)

  VastaaPoista
 10. Tosi suloinen pingviini, ja tuo tähtivelour on ihanaa. (Mulla odottaa samaa hyllyssä ruskeana versiona jonkin inspiraation syntymistä...)

  Tuo edellisen postauksen Myyrä on myös aivan ihana ja sopii hyvin mekon väriin, on jotenkin niin raikas yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 11. Täällä myös Pingu fani, upea setti!!!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kivoista kommenteista :)

  Anni: Epäilen, että kuivausrummussa myös kutistuu.. Siksi yleensä yritän jo kankaana laittaa kuivausrumpuun, niin ei sitten enää niin kutistu..

  Suvi: Ruskeaa tähtivelouria olisin minäkin halunnut, mutta missasin sen. Taisi loppua aika nopeasti..

  VastaaPoista
 13. Meillä on isommal tytöl nyt pinkki kausi, kaiken pitäisi olla pinkkiä. Ellan eteen ku myös laittaa kasan kankaita ja sanoo että valitse, niin pinkin ottaa vaik muitaki värikkäitä kankaita :D

  Todella ihana setti! :)

  VastaaPoista
 14. Tosi ihana setti! Ja niin suloinen tuo pingviini!

  VastaaPoista
 15. Ootpas tehny vaatteisiin ihania myyriä, pingviinejä, hiiriä yms!! Todella sulosia!

  VastaaPoista
 16. Söpö pingviini! Mullakin on pitkään ollut suunnitelmissa pingviinin applikointi, mutta se on vain aina jäänyt. Huomenna bloggaankin sitten bussin... :D

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista