sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Apina ja koira

Pari tilauspaitaa tuli vihdoinkin valmiiksi. Apinapaita on kokoa 110 cm ja koira hieman pienempi, 98 cm. Molemmat paidat on pojille ja tosiaan ovat olleet "tilauksessa" varmaan marraskuusta lähtien. Apinapaidassa Lasten Metsolan joustofrotee ja aplikointi velouria. Toiveena oli, että kuvat jatkuisi myös paidan takapuolelle. Apinan häntä kieppuu olkapään yli taittuen niskaan. Väritys jätettiin tarkoituksella melko neutraaliksi, jotta sopii helposti yhdisteltäväksi muuhun vaatetukseen.
Ikasyrin mustavalkoinen tähtijersey sai mäyräkoiran kaveriksi. (ei se nyt ihan mäyräkoiralta näytä, mutta koira kumminkin)Takana sitten koirasta loput.. Tähtipaidat on kuvattu iltahämärässä (vai pitäisikö sanoa päivähämärässä), ja väritys ei ehkä ihan vastaa todellista.


Neulomisharjoitus mekkokin tuli valmiiksi. Tämä valmistui kuin vahingossa, televisiota katsellen. Enpä muista koska olisin vaan istuskellut sohvalla, aina on jotain parempaakin tekemistä.. Kuten vaikka roikkua netissä :D

Lankana on Dropsin Paris puuvillalanka ja puikkokoko 5. Minä kun olen niin huono seuraamaan ohjeita, tästä tuli tälläinen oma sovellus. Yläosan aloitin tällä ohjeella, vaikkakin jouduin aloitussilmukkamäärää pienentämään roimasti. Tässä tuli harjoiteltua yhtä jos toista mitä en ennen ole kokeillut.


Sydänkuvion piirsin ruutupaperille ja sen mukaan neuloin helmaan. Hihansuissa ja helmassa on pari kerrosta nurjaa ja päättelin sen niin että tuli tuollainen nypyläreuna. Tarkoitus olisi käyttää mekkoa vasta kesällä, mutta hyvä niin, ehdin jo kyllästyä väriin neuloessa..

14 kommenttia:

 1. Heips! Tosi hyvännäkösiä paitoja! Tykkään just noista, missä kuva jatkuu selkäpuolelle, yli olan tms. Mekko on kans nätti!

  VastaaPoista
 2. Noi paidat ovat ihan mahdottoman hienot!

  VastaaPoista
 3. Upeita puseroita!!! :)
  JA hieno toi mekkokin!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten kivat paidat ja kaikki!

  VastaaPoista
 5. Wau! Hienoja paitoja! Ja kaunis mekko. :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä nuilla applikoinella saa sitä jujua perusopaitoihin! Ihanat aplikoinnit jälleen! Mekkokin näyttää tosi kivalta malliltaan! Minä en millään malttais odottaa, että pääsee kunnolla pukemaan tuolle neitokaiselle mekkoja :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kiitos Alisa, Rva Kepponen, Sani, Purnauskis, NorppaStiina ja Pikku Hoo :)

  PikkuHoo, vielä kun löytyisi muutama tunti vuorokauteen lisää.. Harmillisen aikaavievää puuhaa tuo kuvien väsääminen..
  Mäkin joskus oikein odotin, että tyttö oppisi äkkiä kävelemään, niin voisi enemmän mekkoja käyttää.. Ja nyt niitä tulee käytettyä kuitenkin aika vähän. No, ehkä sitten kesällä :)

  VastaaPoista
 8. oih mitkä applikoinnit.. tuo apina erityisesti pisti silmään! Tykkään niin kovasti kaikista apinajutuista ja pojalla onkin jo useampia apina-vaatteita.. Saako lainata ideaa?

  VastaaPoista
 9. Tosi kivat paidat, varsinkin tuo tähtipaita! Mekkokin on söpö :)

  Linkitin sinut uuteen blogiini, toivottavasti se on ok!

  VastaaPoista
 10. lallatilaa, lainaa ihan vapaasti :) Tupuna, kiitos, ja tietenkin saa linkittää :)

  VastaaPoista
 11. Sie saat kyllä ilmettä noihin aplikointeihin! Aivan valloittavat! Ja nätti mekko pikku-prinsessalla :)

  VastaaPoista
 12. Oletpas neulonut söpön mekkosen!

  VastaaPoista
 13. Voi miten suloinen mäyräkoirapaita!!

  VastaaPoista