sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Tämä hupparitunika on odotellut marraskuusta asti ompelupöydän nurkassa ja nyt sen sain ommeltua! Tähän oli olevinaan kiva taskuidea, mutta kun en saanut ideaa käytännössä toimimaan, niin meni mielenkiinto tämän ompelemiseenkin. Aplikoin kuitenkin suuren sydämen hieman piristämään kokonaisuutta. Muistaakseni kaava tähän on itse piirelty.. Kaikki muut kankaat on velouria paitsi hupun vuori, joka on ohutta trikoota.


Edelleenkään kevätpipoja ei ole tarpeeksi, joten pojalle tein vielä dinopipon Ikasyrin harmaasta tähtitrikoosta. Aplikointi on velouria ja puuvillakangasta.


Ja toinen tähtipipo ihan pelkillä tähdillä. Neliöpipo sydämillä meni vielä tuon aiemmin tehdyn takin kaveriksi. Sattui jopa löytymään oikean väristä trikootakin. Joskus on hyötyä, että kankaita on joka lähtöön! :)


Ja taas apinamekko. Tälläkertaa apina sai tilaajan toiveesta pienen rusetin päähän.
Mekko on kokoa 98 cm ja samoista materiaaleista kuin aiemmatkin apinamekot. Tilaustöitä tehdessä blogista meinaa tulla vähän tysä, kun samanlaisia esitellään moneen kertaan..

Nyt pitäsi jostakin saada kokoon inspiraatiota rakennushommaan, en ole saanut vielä edes aloitettua! Jotenkin työtä on siellä niin paljon, ja ei tiedä mistä edes aloittaisi. Kai se vain on otettava itseä niskasta kiinni ja kavuttava sahanpuruiseen vinttiin.. Enemmän houkuttaisi ihanat mekkokankaat, joita on tullut haalittua :)

17 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia jälleen! Tuo dino on niin symppis, aivan ihana pipo :)

  VastaaPoista
 2. On taas vallan ihania :)

  Aloittaminnenhan se on aina kaikista haastavinta, ei muuta ku ota yks asia mist aloitat, kyl se siit lähtee :)

  VastaaPoista
 3. Dino on tosi kiva ja apinamekko taas kerran upea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kiitos :)

  Sani, ei kai siinä muukaan auta.. Tänään juuri mietin, että missä ihmeen välissä ehdin tekemään, kun enää ei edes päiväunia nukuta. Ei oikein ole muuta mahdollisuutta kuin sitten yöaikaan.. Ja täytyy tunnustaa, että työpäivinä ei ole ollut kyllä suurtakaan inspiraatiota.. Kai se taas tästä, kunhan innostun :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava toi dino pipo! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana on tuo dinosauruspipo minustakin! Ja apinamekkoja olen ihastellut aiemminkin, mutta en ole tainnut kommenttia laittaa.

  VastaaPoista
 7. Voi mika dino pipo!! Niin ihana etta. Sydan suli, se on niin upea!

  VastaaPoista
 8. Ihanat värit tuossa mekossa! Ja suloinen tyttö myös!

  VastaaPoista
 9. Ihania töitä sulla taas täällä, varsinkin apinamekko - ihan suosikki!

  VastaaPoista
 10. Ihania! Haastelen sua blogissani... :)

  VastaaPoista
 11. Sie olet kyllä taitava! Onni on tässä miun takana ja dinohatun kohdalla kuulu huuto "mie haluun just tuon dinohatun!". Tosi symppis dino on kyllä :)

  Tuo apinamekon idea on kyllä hieno, sillä olisi varmasti paljon kysyntää jos ois jossain myynnissä!

  VastaaPoista
 12. Voi, rakastuin tuohon apinamekkoon!!! Aivan huippu! Muutenkin nuo kaikki applikoinnit on todella hienoja! Kiva seurailla blogiasi ja ompeluksiasi. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana apinamekko ♥

  VastaaPoista
 14. Voi että nämä sun työt on upeita! Täytyy aina säännöllisin väliajoin käydä ihailemassa :)

  VastaaPoista
 15. Voi kiitos Jossukka! Mukava, että täällä joku käy kurkkimassa, vaikkei mitään tapahdukkaan.. Kunpa taas ehtisin pian ompelupuuhiin. Rakentamispuuhat on vienyt kaiken ajan ja energian, mutta onneksi loppusuoralla ollaan! :)

  VastaaPoista