lauantai 21. tammikuuta 2012

London Bus


Ajattelin ommella jotain helppoa, kun sitä aplikaatiojalkaa ei vielä ole. Tosin tämän näpertelyyn menikin aikaa melkoisesti, kun pienissä erissä tuli tehtyä.. Tässä kyllä näkyy sellainen käsityön meininki, kaikki palat ei ole ihan ojennuksessa, mutta onneksi virheet on niin pieniä, ettei (toivottavasti) käytössä huomaa.. Ehkä ne eniten häiritsee juuri omaa silmää..
Malli ei halunnut kuvaan, joten taas näitä päättömiä kuvia..

Paita on trikoota ja kuva velouria ja trikoota. Täytyy nyt vielä todeta, että uusi koneeni tekee kyllä aivan upeaa tikkiä. Enkä olisi uskonut miten helppoa on ommella paksuja kohtia. (Kuten hihansuut, jossa resori on moninkerroin) Ompelen aina saumat litteiksi hihoista ja kauluksesta. Ja voi ihanuus miten helppoa :)

Tämä oli hyvä kuva testailla koneen kirjaimia, ja ihan mukavasti ne onnistui. Bussin ikkunoissa velour on "nukka alaspäin" joten siitä tuli sellainen lasiefekti. Harmi, ettei se kovin hyvin kuvissa näy.

19 kommenttia:

 1. varmasti joka pikkupojan unelmapaita! upea!

  VastaaPoista
 2. Wow, great blog ^^

  Greetings from Germany :)

  http://feather-wings-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. mikä kone sulla on? tosi hieno paita.

  VastaaPoista
 4. Kewa, sanna ja Katerinka, kiitos

  Malu, thank you and welcome :)

  Unikuu, Kiitos. Mulla on Pfaff Ambition 1.0. Jos olisi ollut ylimääräistä nappulaa olisin halunnut sen C1000 Pro koneen. Se on vain niin harmillisen kallis.. Tosin kyllä tässäkin mallissa on totuttelemista, kun en ole ennen elektronisella ommellut.

  VastaaPoista
 5. Sanni, kiitos :)

  Hanna, kiitos. No tosiaan, luulin että olisi ollut helppo. Ei se sitten ollutkaan, vaan sai kieli keskellä suuta asetella paloja ja ompelussakin piti olla hirmu tarkkana. Virheet näkyy kyllä heti kun on tuollaisia suoria paloja lähekkäin.

  VastaaPoista
 6. Hieno on kyllä paita, kohan tässä kangasta saa itekki lisää niin pitää ruveta harjottelee varovasti tuota aplikointia :)

  VastaaPoista
 7. Hieno paita. Kiva kuva ja käy isommallekin pojalle. Tekisin samanlaisen jos osaisin.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana tuo bussi! Eikä todellakaan näy mitään virheitä :)

  VastaaPoista
 9. Hieno bussipaita! Meidän kaks vee menis tosta ihan pähkinöiksi, kun on niin kova autojen ja kuviopaitojen fani. :)

  VastaaPoista
 10. Eksyin vahingossa lukemaan blogiasi ja vau! Ihan mielettömiä nuo kaikki vaatteet! Ei voi kuin ihailla.. Olen niiiin kateellinen, kun itse en osaa edes kunnolla virkata, saatika sitten ommella koneella :)
  -Jenni-

  VastaaPoista
 11. Älyttömän hieno bussi!

  VastaaPoista
 12. Tosi hieno paita! Ja ei kyllä minunkaan silmään näy mitään virheitä, upea! :)

  VastaaPoista