perjantai 18. toukokuuta 2012

Vaaleanpunaista



Kuumailmapalloja aika paljon! Suloinen Nosh Organicsin kuosi, jota valikoitui tyttömäisenä sävynä meille. Monta muutakin ihanaa kuosia näkyi olevan tulossa. Laatu vaikutti tosi hyvältä, joten ehkä muutamaa ihanuutta on vielä saatava..


Tein pitkähihaisen mekon, niin ei tarvitse aina miettiä mitä alle voisi pukea. Mustat hihat sopi mielestäni kivasti kuosiin..



Pitlkähihainen peruspaita..





T-paita lyhyillä hihoilla (Ottobre 2/12 Hoops). Tähän ei enää kangasta riittänyt hihoihin, joten laitoin pilvitrikoota lisäksi. Helmaan lisäsin n.5 cm, ja siltikään ei tullut liian pitkää.









Samalla kaavalla kukallinen paita. Trikoo on Ikasyriltä. Tähän sopikin resoriksi Myllymuksujen keltainen resori, jota olen vahingossa tilannut. Piti mangon sävyistä tilata ja pariinkin kertaan tilasin väärää väriä..












No joo.. Sitten sain "suuren inspiraation" aloittaa itselle takkia. Enkä vaivautunut etsimään kaavoja.. Oli muuten tasan viimeinen kerta. Meni hirveästi aikaa ja hermotkin muutamaan otteeseen. Takki lojuikin aina välillä pari päivää "toivottomien kasassa." Eikä siitä edes tullut moneltakaan osin sellainen kuin olin ensin ajatellut..






Kangas ei ollut paras mahdollinen (ainakaan näille taidoille).. Raidat ei joka kohdassa mene ihan kohdalleen. Edessä ja takana sivuissa on tuollaiset leikkaukset.. Kangastakin oli liian vähän, joten en pystynyt kaikkia raitoja sovittelemaan..  Sain siitä kuitenkin sen mallisen kuin halusinkin, vaatii vain hirveästi sovittamista ja säätämistä.. Takissa on ohut vuori, joten voi käyttää kesätakkina.

Kuvat otti kolmevuotias tyttöni :) Hänestä olikin hauskaa kun vaihdettiin "puolia" ja pääsi napsuttelemaan kameraa..




Tässä vielä pelkkä takki. Ehdin jo ommellessa vähän kyllästyä tuohon kuosiin / väriin. Kaikesta huolimatta kyllä se käyttöön pääsee, jos ei muuten, niin kelpaa ainakin koiranulkoilutustakiksi  :)

8 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia! Teepparit oli oikein suloisia ja hienosti onnistunut takki!

    VastaaPoista
  2. Nyt joudun kyllä kopioimaan siun sanomisia miun blogissa, eli miten ihmeen on mennyt näin monta päivitystä ohi! Nähtävästi ei ole siis näkynyt miun sivupalkissa, kuin viiveellä ja on jo tullut muita tilalle. Pöh.

    Aivan mahtavia siulla täällä taas monen postauksen verran! Ihan superhienoja takkeja ja kaikkea! Ihana se pojalle tekemäsi pallukkatakki, samoin se keltainen omenatakki (hih, samaa olisi itelläkin tuolla 5m verran...).

    Kivoja kesävaatteita! Mie en ole edes aloittanut kesävermeiden tekoa, eli liekö tänä vuonna joudutaan Lindexille...

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihanat omeplukset ja kaunis takki!!! valtava työ ollut, hattua nostan!

    VastaaPoista
  4. Ihania kaikki ja takkikin näyttää kyllä tosi upealta!!

    VastaaPoista
  5. Hienoja paitoja, tosi ihanat noi turkoosit pilvihihat :)

    VastaaPoista
  6. Kiitokset kommenteista :) Ompelu on nyt jäänyt puutarhainspiraatiolle aivan kakkoseksi.. Ihanaa kun tulee kesä!

    VastaaPoista
  7. Todella ihana takki! Juuri tuon tyylistä kaipaisin myös itselle :)

    VastaaPoista
  8. Aivan hienoja ja mahtavia ompeluksia. Osaisimpa minäkin ommella. Pitänee ensi talvena yrittää, jos jotain saisi aikaiseksi. :)

    VastaaPoista