sunnuntai 12. elokuuta 2012

EnkelikissaSuunnaton saamattomuus ompelurintamalla on vaivannut koko kesän.. Tänään vihdoinkin sain pienen ompeluinspiraation, jonka seurauksena tunikapaitaan ilmestyi enkelikissa. Paita oli tänään päällä kyläilyreissulla. Ystäväni kissa oli yöllä jäänyt auton alle. Kummallinen "yhteensattuma". Onneksi paidan kisu näyttää onnelliselta.. 

Näin samantyylisen tunikan jossain kaupassa hetki sitten, ja värit oli niin kivat, että ajattelin tehdä oman version, ja ihan pirteä siitä tulikin. Kaava on oma ja kankaat applikointia lukuunottamatta trikoota. 

Etsin pojalle trikoopaitoja, mutta aivan uskomattoman surkeaa on tarjonta vähän isommille pojille.. Nyt pitäisikin jotain kivanväristä / -kuosista kangasta löytää, että voisi edes muutaman perustrikoon pojalle tehdä..

16 kommenttia:

 1. Hieno paita! Miulla on myös ollut kesällä aika vähissä ompelut, tai siis on tuolla kesken vaikka mitä, mutta jotenkin ei saa vaan niintä viimeistelyjä tehtyä, ei sitten millään!

  VastaaPoista
 2. Olenkin kaivannut päivityksiä ne on aina niin idearikkaita :) Tervetuloa taas ompelun maailmaan!

  Hauska paita ja kivasti sopii yhteen nuo käyttämäsi kankaat!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania lastenvaatteita täällä aina! :) Osaatko muuten suositella jotain kaavakirjaa, jossa olisi ihan lastenvaatteiden peruskaavoja tällaiselle aloittelijalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä ei nyt tule mitään kirjaa mieleen, mutta Ottobren lehdistä löytyy ihan kivasti myös perusvaatteita. Itse lainailin alkuun niitä kirjastosta.

   Poista
 4. Tuohan on melkein kivempi kuin se Lindexin.

  VastaaPoista
 5. My dear, what a LOVELY cat! It looks sooo sweet, I think I will sooner or later HAVE TO sew a similar one.
  Thanks for sharing!
  Greetings from Austria
  Anneliese

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Aivan ihanaa, että täällä on vanhoja tuttujakin! :) Olen aivan surkean vähän ehtinyt kommentoimaan muiden blegeissa. Ehkä taas syksyn tullen ehtii koneella istuskelemaan enemmän. Niin ja toivottavasti ompelemaankin enemmän..

  VastaaPoista
 7. Välil on hyvä pitää taukoa niin taas jaksaa :)
  katoin juuri että ihanat värit tässä puserossa ja tottakai applikaatiokin on hieno!

  VastaaPoista
 8. Haska! kuten muutkin jutut blogissasi. Saisipa itsekin vähän kärsivällisyyttä applikoimiseen...

  VastaaPoista
 9. Niin valloittava kissa-paita! Kumpa osaisin itsekin yhdistellä väörejä näin raikkaasti <3

  VastaaPoista
 10. Upea paita! P.S Blogissani on jotain Sinulle ;)

  VastaaPoista