lauantai 26. tammikuuta 2013

Heppa ja Hurmurikissa





Olenkohan ikinä vielä tehnyt hevosaiheista kuvaa? En ainakaan muista tehneeni, sinänsä outoa, kun olen aina ollut vähän "heppahullu". Tässä nyt sitten olisi yksi polle..


Paita on joustofroteeta, hihat ja kuva velouria. Ensin oli tarkoitus tehdä vain musta-harmaa-valkoinen, mutta kyllä tuo kukka siihen mielestäni sopii mukavasti.







Kun näin tämän kuosin ensikertaa (täällä), oli sitä saatava ihan samantien. Aivan ihana kuosi. (Verson puodista.) Kaiken lisäksi joustofrotee on laadultaankin ihan huippua. Tein siitä talvimekon, kun meillä ei kovin paljoa ole paksumpia mekkoja. Kaava tähän on itse piirrelty. Ihan kivahan olisi ollut liivimekkokkin, mutta toisaalta pitkät hihat sopii kylmille ilmoille. Eikä tarvitse niin miettiä mikä paita alle sopii..



9 kommenttia:

 1. Oi sitä heppaa!!! Mielettömän kaunis paita vaikka hevoshullu ei ole, erittäin siisti applikaatio!

  VastaaPoista
 2. Hieno hepo! Meidän tytöt pyörtyisi onnesta tuollaisesta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos, toivottavasti paita kelpaa myös käyttöön, mitään suuren suurta ihastelua ei saanut.. Enemmänkin pitkiä katseita, että tommonen :D Lapset on joskus aika hauskankin kriittisiä.. Meillä on onneksi lähes kaikki kelvannut (ainakin tähän saakka)

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovasti tuosta heppa-paidasta, ajattelin myös että mun tytöt ois kans innoissaan:) Hurmuri-kissa on itessään jo niin valloittava kuosi. -Ulla-

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis heppa! Meidän tytöt haluaisivat varmasti heti samanlaisen.

  VastaaPoista
 6. Hei,

  Löysin blogiisi nyt ensimmäistä kertaa, kun tuoreen pojan (3kk) äitinä etsin kivoja kankaita ja malleja lastenvaatteisiin. Tekemäsi vaatteet ovat tosi hienoja! Olisinpa itsekin noin taitava...

  Keksitkö ja piirrätkö aplikoinnit ihan omasta päästäsi vai poimitko ideoita ja kuvia (malleja?) jostain muualta? Ja haluaisin kysyä myös siitä, miten käsittelet kuvia? Tai siis miten saat esim. vaatekuvista taustan ja kaiken muun pois?

  Ryhdynkin vielä selailemaan upeita luomuksiasi taaksepäin. Mukavaa alkutalvea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa vaan seurailemaan touhujani :) Aplikoinnit on suurimmaksi osaksi omapiirtämiä kuvia. Jos kuva on jostain muualta, olen aina pyrkinyt kertomaan mistä kuva on peräisin.

   Kuvankäsittelyohjelman avulla saa kuvista "ylimääräiset" pois. (Photoshop on hyvä.) Tosin ominaisuutta ei välttämättä löydy kaikista ohjelmista. Ilmaisista ohjelmista tietääkseni Gimp on sellainen jolla voi onnistua taustan poistamaan. Vaatii kyllä pientä harjoittelua ja perehtymistä ohjelmaan.

   Poista