maanantai 12. toukokuuta 2014

T-paitoja


Laitanpa tännekkin muutaman viimeaikoina valmistuneen. Facebooksivuilta löytyy joitakin, mitä en ole ehtinyt tänne päivittelemään. T-paitoja on sitten viimeaikona ommeltu vino pino.. Uusimpana painokuvana tämä ylläoleva lisko. Paidat ovat pehmeää puuvillatrikoota. (5% elastaania) Kuvat on käsinpainettu kangasvärein.  Kettuja taas :) 
Ja pandoja..


Nanson trikoosta tein pieniä sydän mekkoja. Sydän on velouria. Mekot ovat kokoa 68-74 cm. Tilauksesta saa myös muita kokoja. 


Selian savanni trikoosta tuli ommeltua pitkähihaisia paitoja. Näitä on montaa kokoa. Kuosin suunnitellut Annika Nykänen. 
Tässä on osa kevätpipoista joita meni myyntiin Wanhan Rauman putiikki TaruLiinaan. Tein omalle tytölle puutarhapiilotrikoon"jämäpalasta" pipon, ja voi miten kiva tulikaan. Sopii kaikkien vaatteiden kanssa ja siitä tykkää sekä äiti että tyttökin.. :)

En ole laittanut viimeaikoina valmistuneita verkkokauppaan, vaan näitä vaatteita löytyy nyt osoitteesta Kauppakatu 19 Rauma. Kaupasta: Puuhaputiikki / Rauman posliini- ja lahjatavarapuoti, jossa minulla on työ- ja myymälätilaa. Alivuokralaiseksi siis olen johkaantunut.. Aika mukavaa kuitenkin, tilassa järjestetään monenlaisia kursseja, korujen valmistamisesta kirjontaan. Ohessa siis tulee opittua jotain uuttakin. 

Jotain muutoksia pitää tehdä tuohon verkkokauppa asiaan. Tuo valmiskauppa on mielestäni aika kallis, ja nyt siitä tuli vielä kalliimpi, (muuttui ns. Finqukaupaksi) jonka myötä kaupan maksupainikkeet muuttui aika hävyttömän hintaisiksi.. Mietinnässä on jos laittaisi Etsyyn tuotteita.. Mitään kokemusta ei siitä ole (muuta kuin ostajana) joten olisi kiva kuulla kokemuksia. Jotenkin tuo verkkokauppa-asia on aika hankala.. Nyt vielä kun on myymälä erikseen, niin ihan kaikkea ei voi edes laittaa verkkoon myyntiin. Hyviä ideoita otetaan vastaan. :) 

Sähköpostitse voi kuitenkin kysellä, jos jokin näistä kiinnostaa. Jokin ratkaisu tuohon verkkokauppa-asiaankin varmaan löytyy.. 

Ai niin ja minäpä ostin itselleni uuden työvälineen! Bernina 009DCC peitetikkikoneen, ja voi miten kaunista tikkiä se tekeekään! Ihan ilolla tulee ommeltua paidanhelmat ja muutkin! Vaikka kone olikin aika kallis, niin ei kyllä harmita, niin paljon helpottaa ompelua. :) I'm so happy! 

2 kommenttia:

  1. Oi ku pirteä tuo Savanni-Trikoo paita... Mitähän kustantaa 80cm paita?

    VastaaPoista
  2. Hei! Paidan hinta oli 32,- Ihan varma en ole nyt mitä kokoja oli jäljellä, mutta muistaakseni 80 cm vielä on.

    VastaaPoista