keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pienen pieniä..


Sunnuntaipäivä vierähti "mukavasti" näiden bodyjen teossa. Ei mennyt taaskaan niin kuin Strömsössä, mutta tulihan nämä sentään valmiiksi asti kaikesta huolimatta. Ehkä suurimman taistelun aiheutti mintun värinen trikooresori. Jotenkin en saanut sillä millään kanttausta onnistumaan, ja purkamiseksi se sitten menikin.. Mintun värinen trikoo on myös ohutta ja tuo resori kyllä on mukavan pehmoinen ja ohut, vaikka olikin haastava ommeltava.
Bodyt ovat pieniä, toinen 56 cm ja toinen 62 cm. Muistaakseni pinkki oli näistä pienempi. Pitkään mietin mihin ompelen tuotemerkin ja päädyin tuohon sivusaumaan, ei ainakaan häiritse siinä, eikä kutita niskassa.

Vaikka täällä blogissa on ollut hiljaista, olen kuitenkin ommellut kaikenlaista kovalla tohinalla. Kaikkea en vain ole saanut tänne kuvattua ja monenlaista on vielä keskenkin..

Olen ilmoittautunut ensimmäiseen myyntitapahtumaankin. Jee! Vähän jännää.. Eli siis Raumalla pitsiviikolla  lauantaina 26.7. käsityömarkkinoille pitäisi mennä :) Jotakin myytävääkin pitäisi siis ommella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti