maanantai 7. maaliskuuta 2016

Pöllöjä


Keväällä iloisen keltainen piristää kummasti! Nyt valmistui keltaisia pöllöjä melkoinen määrä! Näitä löytyy nyt myös AllaQuun verkkokaupasta. Pöllöt on painettu käsin seulalla ja taustapuolella on Robert Kaufmanin puuvillakangas.

Ja vaikka tässä kevät jo on mielessä, olen värkkäillyt heijastimia.. Osa on edelleen vähän kehittelyn alla, mutta syksyksi olisi tavoite saada vähän enmmän niitä aikaiseksi. Näitä heijastinkuvia onkin jo ollut Instagramissa ja facebooksivuilla. Laitoinpa ne nyt vielä tännekkin.

Puput löytyvätkin jo verkkokaupasta. Jos haluat tilata vain heijastimen, valitse nouto, niin laitan kirjeenä ilman ilman postikuluja siis.


Pupu vaaleanpunaisena. Tässä ensimmäisessä pohjakankaana on fleese.


Pupu harmaana, 3 mm huopa pohjakankaana.
Pupu mustana.


Tässä vielä heijastimia jotka käy vaikka hihaan. Takana on kuminauhaa. Nämä ovat ainoat kappaleet ainakin toistaiseksi,

Vielä tälläinen perinteinen huopaheijastin. Näitä ajattelin tehdä lisääkin.

Yrityssaralla olen pitänyt aika hiljaiseloa, mutta kesällä olisi tarkoitus osallistua ainakin käsityömarkkinoille. Kerron sitten myöhemmin lisää kunhan paikkakin varmistuu.

Pian on taas aika alkaa omepelemaan keväisiä trikoopipoja. Joten toiveita saa esittää :) Ainakin ruusukepipoja on suunnitelmissa. Mutta teen myös väri / kokotoiveidenkin mukaan.

Olen ommellut itselleni salihousuja ja tunikoita, mutta ovat kiireessä jo joutuneet käyttöön ja kuvaaminen on jäänyt.. Jospa seuraavaksi saisin kuvailtua, kun olen onnistunut hamstraamaan ihania kankaitakin..

5 kommenttia:

  1. Nämä pöllöt on kylää tosi veikeitä ja ihanan pirtsakoita!

    VastaaPoista
  2. Suloisia nuo kaikki heijastimet! Ja niin kivoja myös pöllötyynyt.

    VastaaPoista
  3. Inquiries, Inquiries simply by Marus Pfister – This particular reserve would be the wonderful enthusiasm to get catching not to mention covering our day to day wonderings. https://imgur.com/a/SE7Z8x6 https://imgur.com/a/W7tAqRk https://imgur.com/a/U0bphmE https://imgur.com/a/J1r6xHP https://imgur.com/a/lweCsgW http://vlxfwc24sa.dip.jp http://hyol6seofz.dip.jp

    VastaaPoista