lauantai 18. huhtikuuta 2009

Hyppykiikun uusi elämä

Tästä lähdettiin. Vanha kiikku oli tullut tiensä päähän. Kiinnitykset oli puoliks kulunu puhki ja revennyt, niin että oli jo arveluttavaa laittaa tyllerö siihen hyppimään. Joten ei kun tuumasta toimeen.. Satuin käymään kangaskaupassa (ihan niinku ohimennen) ja oli pakko ostaa "keijuprinsessa" kangasta ihan vaan siks kun se oli niin sulonen. Jos olis tytöllä oma huone niin olis saanut kivat prinsessaverhot, mutta kun ei ole, niin pitihän sille nyt jotain käyttöä keksiä :) Nyt on tainnut tulla joku vaaleanpunainen kausi, kun on tässä kaikenlaista vaaleanpunaista ompelusta ollut ja vielä lisää tulossa. Vastapainoks vaaleanpunaiselle löysin kirppikseltä kivoja "retrovaatteita", ne ei ole niin vaaleapunaisia onneks.


Uusi hyppykiikku edestä. Kankgas on melko paksua puuvillakangasta ja vuorikangas tukevaa flenellia. Kanttinauhaa reunoilla ja remmit ja muut on vanhasta kiikusta. Kuvio oli aika hankala saada niin että näkyis kokonaisena ja kangasta ei menis kauheesti hukkaan. Värit ei taaskaan ole niin hyvät kuin vois, en ole mikään mestarikuvaaja..


Vielä takaa.Ja eikun testaamaan uutta keinua. Hyvinhän tuo tuntui toimivan.. Ikivanhalle keinulle saatiin lisää käyttöikää ja ehkäpä se kelpaa jollekkin vielä meidän jälkeenkin.

1 kommentti:

  1. Ompas kivannäköinen lopputulos, ihanat värit! :) Olen itsekin tuunaamassa kirpparilta ostettua hyppykiikkua.

    VastaaPoista