sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Söpöstely asu

Tämähän on niin epäkäytännöllisen värinen kuin vain voi.. Että siitä nimi söpöstelyasu, eihän tätä voi käyttää kun kauppareissulla tai kyläillessä. Mutta pakko se oli tehdä :) Kangas on joustavaa melko ohutta vakosamettia ja vuori trikoota. Kukka on painettu kangasväreillä, olisi varmaan tullut parempi aplikoimalla, mutta ei sattunut olemaan sopivia kankaita. Värit on niin helppo sekoittaa sellaisiksi kun kulloinkin tarvitaan.. En kyllä kenellekkän voi suositella painamista tuollaiselle pitkänukkaiselle kankaalle. Oli melko vaikeaa saada hyvää lopputulosta. Kaavat takkiin on omat, kun kirjasto olikin sulkenut ovensa aiemmin, joten piti sitten tehdä omanpään mukaan. (Hätäinen kun olen, ja silloin on tehtävä kun on inspiraatiota.)


Housut on Ottobren velourhousujen kaavalla. Ehkä ei paras malli kestovaippailijalle, melko matala yläosa. Pitää seuraaviin varmaan hiukan pidentää. Näihin tuli mieleen laittaa takataskut ja reunaan samaa trikoota kuin takissakin. Ovat sitten vähän niinkuin samaa sarjaa.


Tässä hiukan keinutaan ja kokeillaan uutta asua. Trikoomyssy on "kuvausrekvisiittaa", ei meillä tänään niiin kylmä ollut. Mutta asua varmaan enemmän käytetäänkin sitten kun jo myssyäkin tarvitaan.


13 kommenttia:

 1. Kyllä on niin suloiset värit ettei oo tosikaan, samoin on mallikin :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen asu!
  Valkoinen on arka väri, mut toisaalta kaikkiinhan lika tarttuu ja jos kestää kuudenkympin pesun, niin liat lähtee, yleensä. Pesuaineet on kehittyneet vuosikymmenten myötä. Yksi tahratyyppi on, johon ei ajan myötä parantuneetkaan pesuaineet tehoa ja se on voikukan varsien jättämät mustat renkaat.

  VastaaPoista
 3. No on kyllä todellinen söpöstelyasu.

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida, että mahtavasti oot yhdistellyt värit. Tosi hieno asu ja pipo oikein piste i:n päälle.

  VastaaPoista
 5. No kyllä onkin kaunis väriyhdistelmä. Jos hupparin edustaan jää ikitahroja, niin värkkäät niihin lisää kukkasia päälle, eiköstä vain? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kehuista :) Värit on kyllä ihan suoraan trikookankaasta.
  Pilvi toihan on hauska idea! Vois hyvinkin toteuttaa ainakin yksivärisille vaatteille.

  VastaaPoista
 7. Ihana! :) Muutkin sun ompelukset on tosi hienoja! Itse en ole vielä uskaltanut kokeilla tuota kankaanpainantaa mutta niin hienoja töitä kaikilla että kohta on pakko itsekin kokeilla mitä saa aikaiseksi.. :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana asu, itse omistajakin näyttää olevan tyytyväinen! Ja on muutes kaavoitettu hyvin omasta päästä ;) Tästähän inspiroituu itsekin..

  VastaaPoista
 9. MAhtava asu! Ja miten ihmeessä oot saanu tuon resorin tuolta alhaalta,helmasta-kaarevasta kohtaa noin hyvin ettei pönkötä ollenkaan? :OMinulla kun se aina jää rumasti pönköttämään:(

  VastaaPoista
 10. Ehkä toi resori asettuu helpommin tuollaiselle hieman jäykemmälle kankaalle? Mä kyllä venytin resoria noissa kurveissa aika reippaasti..

  VastaaPoista