lauantai 15. elokuuta 2009

Lisää samanlaisia..

Nämä tein niistä väärinpäin leikatuista paloista, jotka jäi edellisen haalarin ompelusta.. Eipä kankaasta enää muuta taida saadakkaan, kun jäi niin pieniä paloja.. Kokeilin tuollaisia "Metsola-taskuja". Aika haastavaa tuohon joustofroteeseen. Ensi kerralla toivottavasti sujuu paremmin.. Nämä haalarit oli 80 cm, ja siis hiukan reilut. Näitä vähän kavensin, ja tein inan lyhyemmät lahkeet, ettei koko talvea tarvitsisi odotella joko olis sopivat.. Taskut on Kangastukun velouria. Ihan kivastihan se sopikin tuon froteen kaveriksi. Laitoin tälläkertaa oranssiset resorit ja vetoketjun, ettei olisi ihan samannäköiset kun noi edelliset..

Tämän kietaisubodyn tein lahjaksi meidän suvun uudelle vauvalle. Tein tämän jo jokin aika sitten, mutta nyt voin laittaa jo tännekkin, kun on jo perillä.. Terveisiä vaan sinne Tampereen suuntaan :)

Siilit oli siis alkujaan tähän suunniteltuja, mutta tein niitä sitten pojankin paitaan kun niin halusi.. Body on Ottobren kaavalla kokoa 62 cm. Se olikin pienin siinä kaavassa. No, nyt on vielä iso, mutta mahtuupa sitten hiukan kauemmin. Resorit on muistaakseni Myllymuksuilta.

5 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoiset sävyt haalarissa...ja tuo siilibody on varmasti ollut mieluinen lahja:)

  VastaaPoista
 2. Söpösiä olet saanut aikaan:) Siilibody on varmasti mieluinen lahja!

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteät haalarit! Taskujen ompelu helpottuu kerta kerralta - tai siis näin on käynyt ainakin minulla.
  Siilibody on aivan valloittava! Tumma kanttaus näyttää todella hyvältä tässä.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia vaan :) Toivon että body on mieluinen.. ja että seuraavat haalarintaskut sujuis helpommin..

  VastaaPoista