keskiviikko 5. elokuuta 2009

Tunika ja haaste

Tällainen tunika tuli tehtyä. Vaaleanturkoosi kangas on Iinulta, ihanan pehmeää ja joustavaa trikoota. Sopiikin oikein hyvin tuohon kankaanpainantaan. Lintuun otin vähän mallia tuosta Fabenmixin nauhasta.. Tunika on Ottobren paidasta sovellettu malli. Hmm.. taaskin onnistuin tekemään vähän reilun kokoisen. Seuraavaksi teen kyllä sopivan, pitää kai ottaa mittanauha käyttöön..


Meinasi lähes unohtua.. Sain haasteen Tiialta. Eli valitsin omista kuvista neljännen kansion ja sieltä neljännen kuvan, ja tässä se nyt on. Sattui niin kivasti, että koko kansio täynnä kissakuvia :)Tässä meidän nuorempi kissa. Se tuli meille viime syksynä. Pennut oli syntyneet navetassa, ja sieltä myöskin sen haimme, vähän silmät ja nenu vuotavana, mutta muuten ihan ok. Siellä se oli temmeltänyt lehmien kanssa, ja kun tuli meille pelkäsi kääpiökania?? Nyt kisu on jo vuoden ikäinen kuten meidän nuorimmainenkin kohtapuolin.


Laitanpa nyt haasteen eteenpäin vaikkapa Prinsessa Trion blogiin.

5 kommenttia:

 1. Kyllä on tämäkin niin ihana! Tuo lintu on tosi kivan näköinen. Itselläkin mielessä monenmoista lintumallia, joita tekis mieli painella kunhan ehtii ;)

  VastaaPoista
 2. Voi vietävä miten suloinen :)Sinä se kyllä osaat painaa nättiä jälkeä!

  VastaaPoista
 3. Tosi upea paita ja painatus! Ja kauniin kuvan olet editoinut :).

  VastaaPoista
 4. Ihana tämäkin!!

  Mitenköhän kauan saan itseni pidettyä erossa tuosta painamisesta..?!

  VastaaPoista