torstai 17. syyskuuta 2009

Huhuu-huppari


Minäkin pääsin vihdoin viimein Lahden reissulla Eurokankaaseen käymään. Kassillinen velouria ja joustofroteeta sekä paria trikoota sieltä tarttui mukaan.. Heti piti tietenkin niistä jotain värkätä. Miten ne uudet kankaat houkutteleekin enemmän kuin kasa vanhoja? No tälläinen huppariasu on ensimmäinen ompelus.. Aplikaatioharjoitukset jatkuu sitkeästi, tälläkertaa pöllön muodossa. Ompelin tuon vanhalla koneella johon sai läpinäkyvän paininjalan, niin sujui jo hiukan kivuttomammin :) Tosin muuten kone on kyllä melko kaamea, ja muistinkin miksi joskus uuden halusin...

Resorit on myös Eurokankaasta, hupun trikoo Sampsukasta ja pöllön velourit on Kangastukusta. Kaavat taas omat, kun ei sattunut löytymään sopivaista, siis tarpeeksi yksinkertaista :) Pöllö on itse piirrelty, eikä siksi ole niin kovin symmetrinen.. vaikka tuskin se olisi mun ompelun jälkeen muutenkaan ollut :D

Huppari tai ainakin pöllö oli tytölle mieluinen, sai osakseen kovasti iloista höpötystä ja riemunkiljahduksia..

17 kommenttia:

 1. Hyvinhän tuo applikointi onnistuu :) Ihana asu. Mullakin on tuota velouria muhimassa kaapissa! Miten sait nuo takin keskiedun alakurvit siististi? Mulla tahtoo jäädä niihin aina rumasti vedätystä, ilmeisesti venytän reosria liikaa!

  VastaaPoista
 2. En ole hetkeen blogissasi pyörähtänyt ja sainkin kerralla hämmäställe montaa upeaa asua. Tuo sieni huppari on kertakaikkisen ihana! Minäkin tilasin noita Folkartin värejä ja heti huomasin, mitä jäi tilaamatta; musta kangastussi... voi harmistus.

  VastaaPoista
 3. Jälleen kerran hurmaava asu, ihanaakun joku ehtii ja kerkii minulla aika tuntuu olevan jatkuvasti kortilla ja mitään en ole saanut aikaiseksi !

  VastaaPoista
 4. Aivan täydellinen!!! Tosi hienosti applikoitu!

  VastaaPoista
 5. Tosi suloinen asu ja pöllö on mahtava!

  VastaaPoista
 6. Ihana asu. Toi oranssi on niin lämpöinen väri! Pöllö on huippu!

  VastaaPoista
 7. Niin ihania ompeluksia sulla!

  VastaaPoista
 8. En kestä!! Aivan ihana pöllösetti!! Enkä ollenkaan ihmettele, että aiheutti riemunkiljahduksia..huhuuu sanois meänkin nappula!:)

  VastaaPoista
 9. Hanna: Mäkin huomasin että resoria ei kovin saa venyttää noissa kurveissa, tuohonkin jäi hiukan ryppyä, kun venytin turhan innokkaasti..
  Anpali: Noi kangastussit ei ole ainakaan mun mielestä kovin hyviä, helposti tulee suttua. Joskus kuitenkin innostun jotain rajailemaan.

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka suloinen pöllöasu!!!
  Ja tuo oranssivelouri on aivan huippu! Olen joka kerta kangaskaupassa pyöritellyt tullaista käsissäni, mutta jotenkin se vain on aina jäänyt ostamatta. Tämän innoittamana täytyy kyllä seuraavalla kerralla sortua siihenkin :)

  VastaaPoista
 11. Ihania vaatteita. Saanee kysyä että miten noita tuommoisia kuvia saa laitettua, että on erikseen. (esim. niikuin on tuolla ruttunuttu blogissakin kuvat). toivottavasti ymmärsit sepustustani :/

  VastaaPoista
 12. Voi kun ihana pöllösetti! Minäkin haluaisin ommella takkeja, mutta pitänee odottaa sitä aikaa, että vauva nousee pystyyn. Tänä syksynä ne menisivät vähän hukkaan.

  VastaaPoista