sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Isompi pöllöhuppari

Esikoinen halusi myös välttämättä pöllöhupparin, joten olihan hänellekkin sellainen väkerettävä. Huppari on kokoa 110 / 116 cm. Tähän otin hiukan mallia yhdestä sopivan kokoisesta hupparista. Jotenkin oli kauhean työläs tuo resori vetoketju-yhdistelmä, ehkä en osannut tehdä siinä järjestyksessä kun olisi pitänyt.. Lähes kaikki saumat on tikattu, tuli jotenkin viimeistellymmän näköinen. Laitoin tähän ruskeaa ja beigeä velouria, ettei nyt ihan samanlainen ole kuin siskolla. Tämän kaveriksi pitäisi nyt saada jotkut kivat ruskeat samettihousut..

Ihan tälläinen perussetti ilman mitään erikoisuuksia. Nämä on suunnilleen kokoa 80 cm. Kaavat on Ottobren. Pikkasen olisi tehnyt mieli tuohon paitaan jotain aplikoida, mutta annoin tälläkertaa olla, niin on helpompi yhdistellä muihin vaatteisiinkin. Velourit on Eurokankaasta, tuo raidallinen löytyi palakankaista. Melko hassu pala olikin, kun toinen pää kankaasta oli joustofroteeta ja toinen velouria. Mä en aiemmin ollut tajunnutkaan, että ovat "samaa kangasta".4 kommenttia:

 1. Hurmaavia nämäkin!!! Minun pitäis ehtiä jossain vaiheessa kangaskauppaan....velourvarastot on ihan loppu! Mikä kaava tuo paita on?

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania vaatteita teet. Olen näitä jo jonkin aikaa käynyt ihailemassa. Muistaisitko mistä ottobren lehdestä tuo housujen kaava on? Olen etsinyt hyvää housujen kaavaa ja nuo näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
 3. Oi että on taas ihania vaatteita!

  VastaaPoista
 4. Paidan kaava on Ottobre 6 / 2008 Raglan T-paidan kaavalla ja housut Vilkas velourhousujen 4 / 2008. Housuissa yläosa on melko matala, jos laittaa leveämmän kuminauhan kannattaa hieman pidentää. Ainakin jos on kestovaipat käytössä.

  VastaaPoista