sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Pikku Ankka

Tällä kertaa ankkojen pohjaväri on painettu Semitonen värillä ja muut yksityiskohdat Folk Art Fabricin väreillä. Onnistui Semitonella painaminenkin paremmin kuin aiemmin, kun oli kunnon töpötin. Kuviointi on ehkä hieman levottoman näköinen minun makuuni, mutta aika pirteä siitä kuitenkin tuli :)

Paita on Ottobren vanhemmalla kaavalla, tuo pääntien nepitys vaan muutettu. Kangas on interlock trikoota ja resorit ostettu joskus jostain. Tuo väri ei ole aiemmin sopinut mihinkään.. Resori on oikeasti ehkä hieman vaaleamman ruskea, kuin mitä tuossa kuvassa näyttää.

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana!!! Mä tykkään tosi paljon...

  VastaaPoista
 2. voi kun kivat ankat..mäkin tykkään..mut mä en ala kyllä tohon painamis hommaan vaikka kivan näköstä jälkeä sillä sais...tai..vannomatta paras.. =)

  VastaaPoista
 3. Eikä miten ihana taas kerran! :) Kivan lennokas kuva ankasta.

  VastaaPoista
 4. Tosi reippaan näköinen ankka. Mulla on niiin pitkä matka vielä näin ihastuttavaan paitaan.

  VastaaPoista
 5. Minä tykkään ankoista tosi paljon. Värit ovat mun mieleen ja ankat näyttävät kivan vauhdikkailta, ihan niinkuin syystuuli puhaltelis ankkoja eteenpäin :D

  Miten muuten ne Folk Artin värit on pysyneet siinä vaipassa? Muistelen, että painoit johonkin vaippaan niillä vastikään.

  VastaaPoista
 6. Hanna: Tarkoitatkohan sitä bambuvaippaa? Sille kävi yks sadepäivä niin, että meni muiden mukana kuivausrumpuun.. Värit hiukan siitä harmaantui, ja päällimmäinen kerros kului jonkin verran. (siis yksityiskohdat) Kaikenlisäksi huomasin että olin silittänyt sen hiukan liian miedolla lämmöllä. Eli en tiedä kuinka olisi pysynyt, jos olisi "oikein kohdeltu". Kyllä siinä silti ihan selkeät värit vieläkin on, vaikka on pesty useasti. Mutta puuvillassa kyllä mielestäni värit on pysyneet parempana.

  VastaaPoista
 7. Hanna: Muistinkin että taisit kysellä siitä pul-vaipasta aiemminkin? Sitä ei ole otettu käyttöön vielä. (60 asteessa ei saanut pestä kun viikon kuluttua) Viikko on tainnut kulua :D Mä kaivan sen tuolta alalaatikosta, ja laitan sulle tietoa heti kun on muutaman kerran pesty :)

  VastaaPoista
 8. Ihania ankkoja!! Mä en ymmärrä miten jotkut osaa painaa noin hienoja kuvia, mä tarvisin varmaan jonkun näyttään mulle kädestä pitäen miten se onnistuu.. Ja mistä sä keksit/löydät niin kivoja kuvia noihin?? Ääh, tahtoo kans!!! :D

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat ankat, kaikki tummennuksetkin olet tehnyt! Vau. Mä en ole taas aikoihin jaksanut...siis painaa mitään!

  VastaaPoista
 10. Ihana ankka. <3
  Sait kyllä vakkarilukijan blogiisi. Todella hienoja töitä. :)

  VastaaPoista
 11. Voi miten hauska paita! Nuo ankat on tosi veikeitä :) Niiiin kaunista jälkeä taas!!!

  VastaaPoista