keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Syksyinen college-asuTarkoitus oli ommella vain "kotihousuja",kun niistä on pulaa, mutta jotenkin homma lähti rönsyilemään.. Hupparipaita on Ottobren viimeisimmästä numerosta (4 / 2009) ja housut itsepiirtämillä kaavoilla. Housuista tulikin yllättävän hyvän malliset. Ylhäällä on resorin sisällä vielä kuminauha varmistamassa. Nämä taskut oli minun ensimmäiset tuollaiset sisäpuolen taskut. Ihan helppohan nuo olikin tehdä, en vaan ole ohjeiden mukaan jaksanut alkaa tehdä, kun ne on aina vaikuttanut niin monimutkaisilta muka.

Vähän arvelutti mahtuuko huppari päälle, (siis pääntie) kun tuo college kangas ei jousta samoin kuin neulos, mille kaava oli tarkoitettu. Onneksi mahtui ihan hyvin kuitenkin. College olikin kesälomareissun löytökankaita, mielestäni on samaa laatua, kuin Tutan valmistamissa housuissa. Hupparin ohjeessa ei ollut tuota alaresoria, mutta laitoin kun näytti kivemmalta. Eikä tuo ole käännettävä, vain huppu on vuoritettu. Olisin halunnut huppuun sellaista punaista kangasta valkoisilla pikkupalloilla, mutta eihän sitä tietenkään enää ollut kangaskaupassa, vaikka just sitä hiplailin siellä..

Sienet on Folk Artin väreillä painettu ja rajattu kangastussilla. Meinasi koko homma mennä ihan pipariksi, kun tussi levisi käsiin, onneksi en sutannu koko housuja. Painoin vielä kuvan valmiisiin housuihin, vaikka yleensä teen kuvioinnin aina ennen ompelua.. Paidan sienet olisi olleet kivempia suuremmassa koossa, mutta toi sabluunojen askartelu ei nyt oikeen innostanut..

16 kommenttia:

 1. Aivan ihana!! Itse just eilen kokeilin kangastusseja eivätkä kyllä minua oikein vakuuttaneet...väri lähtee rönsyilemään helposti.

  VastaaPoista
 2. Oi, kun söpö setti. :) Sulla on kivoja juttuja täällä! Saanko linkittää omaani? :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvän mallinen tuo huppari huppuineen! Sienistä olisin luullut, että ovat sellaisia valmiita kirjottuja, niin hienolta näyttävät :)

  VastaaPoista
 4. Todella nätti kokonaisuus! Tästä saa kyllä hyvän inspiksen itelle. Pitääpä mennä kaivelemaan kangaslaatikkoa josko löytyis jotain kivaa :) Ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanaa! Olen myös suunnitellut että tekisin toi huppari.

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanan mallinen huppari! Itsekin katselin samaisesta Ottobren lehdestä kaavaa ja nyt tää sun tekonen kyllä vakuutti, että hyvän näköinen on :) Uskallanpas siis alkaa tuumasta toimeen..

  VastaaPoista
 7. Hienot! Mulla on myös sieniprojekti työn alla. :)

  VastaaPoista
 8. Älyttömän hieno setti! Ihanan syksyinen.. :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan pirtsakka kokonaisuus! Sienet tosi taitavasti painettu:)

  VastaaPoista
 10. Nätti asukokonaisuus. Minäkin ihastelin sieniä. :)

  VastaaPoista
 11. Tosi pirteä kokonaisuus! Sienet ovat ihanat ja kuvista päätellen hyvin onnistuneet:)

  VastaaPoista
 12. Voi kyllä sulla on taas ollut homma hanskassa nuiden värien kanssa. Niin siistejä sieniä, tykkään kun niissä on kolmiuloitteisuutta!

  Mulla on ollut vähän samat puuhat, kerhoon pitää saada vähän paksumpaa vaatetta joten viime päivinä on leikelty collegea ja velouria :)

  VastaaPoista
 13. Kiitosta vaan kivoista kommenteista :)
  Santra: Saa linkittää, sehän on vain kiva jos joku näitä mun näpertelyjä jaksaa seurailla :)

  VastaaPoista