lauantai 29. elokuuta 2009

Piparitasku haalarit


Nuo aiemmin tehdyt "piparitaskuhaalarit" olikin niin kivat, että tein toisetkin vielä. Tälläkertaa väritkin on ihan retrot.. Näistä tykkään! Vaikka 5-v sanoi kyllä heti nähtyään: Hyi kun kamalat.. No, onneks äiti tykkää ja pieni ei vielä laita vastaan :)

Haalareille tein vielä kaveriks paidan lopusta keltaisesta velourista. Paita on yksistään kyllä vähän tylsä, mutta kun en heti keksinyt mitä siihen olis piristykseksi laittanut, annoin olla noin. Velour on Kangastukusta ja resorit Sampsukasta. Paita on Ottobren T-paidan kaavalla 6/2008. Haalarit samalla kuin nuo aiemmatkin, muokattu vaan meille sopivammaksi.


Vähän vakavalla naamalla, poseeraus ei oikeen kiinnostanut.. Mutta ainakin näkee miltä haalarit näyttää päällä. Jotenkin haalarit noilla väreillä on ehkä hiukan poikamaiset, mutta noi taskut nyt kuitenkin sopii tytölle.. Kerrankin onnistuin tekemään jopa oikean kokoiset.

17 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava! Värit on täydelliset ja nuo taskut on tosi kauniit....

  VastaaPoista
 2. ihanat!

  ja ennenkaikkea keltaiset!! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat, ihanat, ihanat. Kyllä se nyt on vaan niin, että meidänkin pienemmälle on jotkut haalarit varmaan väännettävä... kunhan nyt vaan sen kaavan jostain kekkaisi :)

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat housut. Ihan unisex - eivät ole mielestäni tyttömäiset eivätkä poikamaiset - ainoastaan sopivan lapsekkaat.

  VastaaPoista
 5. Todella hienot! Värit ovat ihan täydelliset! Keltainen on niin ihanan pirteä väri, ainakin näin sateisina päivinä =)

  VastaaPoista
 6. Aivan kertakaikkisen ihanat!!!! Ja värivalinnat ovat täydelliset! Itse olen jo pitkään yrittänyt metsästää aitoja 70-luvun kaavoja, joista tuollaisen mallin saisi. Olitko sinä muokannut jotain Ottobren kaavaa tähän? Muistatko, mistä lehdestä löytyy?

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanat ja väri on just hyvä!

  Mä suosisin vaatteissa nimenomaan keltasta ja vihreetä, mutta kaupasta niitä värejä saa tuskastuttavan vähän. Edelleen tytöt pitäis vaaleanpunaisettaa *mur*

  VastaaPoista
 8. Ihanat!Mun haalariprojekti pissii aina siihen,että pitäis kaavaa etsiä :( Et haluais kopsata mullekin;)?

  VastaaPoista
 9. Kaunis setti, värit ovat ihan täydelliset ja piparitaskut tosi kiva idea. Hyvin tyttömäinen. Ja poikamainen myös, riippuen käyttäjästä :)

  VastaaPoista
 10. Huippu hienot haalarit!!! Mie kanssa niin tykkään tuosta väriyhdistelmästä - pomppaa tihenevään tahtiin esiin myös noissa omissa ompeluksissa :)

  VastaaPoista
 11. Mitähän tähän enää kaikkien muiden viestien jälkeen keksis sanoa...aivan täydelliset ja mun makuun..niin värit kun malli ja taskut ja paitakin ja koko setti siis....IHANA...

  VastaaPoista
 12. Voi tuo keltainen velour on niin ihanan väristä :) Ja sopii täydellisesti ruskean kanssa yhteen.

  VastaaPoista
 13. Kiitos kehuista :) Niistä tulee niin hyvälle mielelle, ja saa aina uutta motivaatiota ompeluksiin :)

  Tuo haalarin kaava on Ottobre 1/2005 lehdestä. Ihan suht hyvän malliset haalarit, mä ainoastaan hiukan kavensin ja tuota pääntietä hiukan muotoilin uudelleen. Taisin tehdä olkaimiakin vähän kapeammaksi. Piparitaskuthan on "omaa suunnittelua". Helppohan tuollaiset taskut on piirtää, jos joku tuollaiset haluaa tehdä. Taisi tuossa kaavassakin olla jotkut taskut, jos oikein muistan. Oli kirjaston lehti, eli en voi tarkistaa.

  VastaaPoista
 14. Voi hyvänen aika! Ihana blogi, miten ihanaa kaikkea!! Oikeesti, ihan olen huuli pyöreänä selaillu näitä ihanuuksia :) VAU! Niin monipuolisesti kaikkea. Nuo kankaanpainannatkin on ihan super-hienoja!

  VastaaPoista
 15. Ai että miten herkut haalarit! minäki eksyin tänne, aivan ihania muutkin sun ompelukset ja nuo painannat!

  VastaaPoista
 16. Mielettömän hienot, niin herkulliset!

  VastaaPoista