keskiviikko 26. elokuuta 2009

Vaippoja: kissoja, kaloja norsuja..


Neppipressi kun nyt on vuokralla, niin olihan tehtävä neppivaippoja meillekkin. Omalle tytsylle noita sivukiinnitteisiä ja tuo keltainen pilvivaippa. Turkoosi kalakuvioinen on "tilausvaippa" ystävän vauvalle. Noita sivukiinnitteisiä en ole aiemmin tehnyt kuin yhden tarrallisen, joten oikean koon ja mallin löytäminen oli vähän hakusessa.. Ensimmäisestä tulikin vyötärömitaltaan liian suuri. Toivottavasti sopisi ystävän vauvalle, jollei niin pitää kai pienentää.. Vielä tuossa muutama odottelisi leikattuna, ja vielä jokunen pitäsi leikata lisää.


Materiaalit vaipoissa on Br-pul, coolmax sekä mikrofleese. Kaikissa taas säädettävät kuminauhat.Kangasväreinä Gutermann peittävät värit, paitsi norsuissa nuo "pikkuauringot" on FolkArtin. Ihan kokeeksi miten kestävät.. Kuviointeja en niin kovin miettinyt, suurin osa painettu jo aiemmin tehdyillä sabluunoilla. Nuo valkoiset pilvet jouduin painamaan kahteen kertaan, ja siltikin peittävyys vähän niin ja näin. Mielenkiinnolla seuraan pysyykö kaikki värit yhtähyvin kuin tuo vihreä..

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä vaippoja :) Nuita onkin ilo pukea päälle. Mielenkiinnolla jään odottamaan miten Folk Artin väri kestää pesussa!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaippoja taas! Muutaman pesun on minulla ainakin kestänyt värit vaipassa :)

  VastaaPoista
 3. Eikä miten ihania taas! Kauniit värit kaikissa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania vaippoja, erityisesti tuo pilvivaippa! Mun pitäis jostain löytää inspis vaippaompeluksiin, isommille taskuille olisi todellinen tarve.

  VastaaPoista
 5. Tosi söpöjä vaippoja! Painanta piristää niitä kyllä kummasti.

  VastaaPoista
 6. Ihana, kun oot jaksanut tehdä taas painettuja kuvia vaippoihin! Tosi pirteitä :).

  Mistä kaavasta lähdit liikkeelle sivunepillisten kanssa? Kun periaatteessahan sama kaava kuin etukiinnitteisille käy, kääntää vaan kiinnitykset toisin päin ja ehkä vähän lyhentää niistä eteen tulevista lärpäkkeistä.

  VastaaPoista
 7. Oi, hienoja painokuoseja! Pilvivaippa on tosiaan ihanan pirteä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kivoista kommenteista :) Eipä nuo omasta mielestäni kovin kummoisia ole. Vaipoista sais kyllä tosi kivoja kun viitsisi vähän (enemmän) panostaa. Noi on melkoisella kiireellä tehty, ei niin suunniteltuja..

  Heidi: Mä kyllä lähdin ihan sopivasta kaavasta liikkeelle, mutta tein etuosasta liian leveän.. Tai sitten takaosan kuminauhakuja on liian lyhyt? (kuminauha mielestäni on kireällä, ettei enempää viitsi krympätä)

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavia vaippoja, tuollaisia ei saakaan mistään :)

  VastaaPoista