perjantai 9. lokakuuta 2009

KittyKitty ja tunnustus

Huppari ja housut ihanaisesta Rosa Matildan Kittykitty neuloksesta. Kangas on mukavan paksua ja tuo kuosi on kyllä kiva ja ihanan värinen. Ainakin minä tykkään. Siksipä huppari on tuollainen ihan simppeli, kun tuo kangas on niin kirjava.. Huppari on omilla kaavoilla, jotka jouduin uudestaan piirtämään, kun edelliset oli mystisesti kadonneet.. Tein ihan tarkoituksella tuosta hieman reilun kokoisen, että mahtuu pidempään. Halusin tehdä housut myös, vaikkei tuo kuosi ehkä ole paras mahdollinen housuihin, kun melkein pitäisi kuvio kohdistaa. Jätin sen tekemättä, kun olisi mennyt kangasta ihan liikaa hukkaan. Kelpaa ne noinkin. Ajattelin, että noita voi käyttää erikseenkin niin ei ole ihan koko asu noin kirjava.

Sain tunnustuksia oikein kaksin kappalein Hipsulta ja Marilta. Suuret kiitokset teille, kyllä lämmitti mieltä :)


Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1. Olen ilta / yö ihminen, inhoan aikaisia herätyksiä.

2. Viihdyn kotona, enkä juurikaan tykkää matkustelusta.

3. Juon kahvia litrakaupalla.

4. Haluaisin että kotona olisi tip top siistiä (harvoin on). Lasten lelujen lisäksi omatkin tavarat usein väärissä paikoissa.

5. Katson televisiota todella vähän.

6. Olen heikkona salmiakkiin.

7. Minulla on ollut lähes aina jokin lemmikkieläin. Koiria ei enää ole, mutta kaksi kissaa, harmaapapukaija ja kani meiltä löytyy.

Laitan tämän tunnustuksen blogeille:

Ruttu Nuttu

PimPam

Pitsiä ja juhannusruusuja

NorppaStiina käsitöiden ihmemaassa

Hippu

Hikeä, puikkojen kilinää ja värkkäämistä

Made by muruhuttu

Aika monet näistä ovat jo tämän tunnustuksen saaneetkin, muttei se varmaankaan haittaa.

Muoks. Unohtui sanoa, että nuo aiemmat pollepaita sekä lammaskoira kestivät molemmat pesussa ihan hyvin. 40 astetta ja 1000 kierrosta linkousta eikä kumpikaan mennyt miksikään. Tuota lankaa hiukan epäilin miten kestää, kun pesuohjeessa oli vain 30 astetta.

15 kommenttia:

  1. Siis mie en kestä..taaskaan!! Todella upea puku ja ihana pikkuinen :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kangas! Ja suloinen setti sekä pieni ihminen!!!

    Kiitoksia tuhannesti tunnustuksesta. Kylläpäs lämmitti mieltä :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan setin olet tehnyt!! Ja kiitokset tunnustuksesta, vastailen siihen kunhan ehdin. Nauratti nuo sinun tunnustukset, aivan kuin minusta olisivat kertoneet paitsi tuo salmiakki vaihtuis vaan suklaaseen...

    VastaaPoista
  4. Aivan supersöpö setti. Todella taitava olet tekemään.

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana puku, ihanasta kankaasta!!
    Kiva kun otit vastaan tunnustuksen :)

    VastaaPoista
  6. Pakko palata uudelleen ihastelemaan...
    Kiva kun vastasit miten lanka ja lammaskoiran pörröturkki kestivät konepesun :).
    Vielä sellaistakin kysyisin, miten olet tehnyt niskalaput? Vai oletko tilannut ne jostain?
    Entä millä ohjelmalla taiot taustat kuvista pois? Käytätkö Photoshopia vai löytyykö jostain muustakin ohjelmasta työkalu jolla taustan saa pois kätevästi?
    Hivenen työlästä ottaa tausta pois Photobucketilla... :D ja koen että Photoshopin käyttäminen on taas hidasta.

    VastaaPoista
  7. Hipsu: Niskalaput olen itse tehnyt siirtopaperille tulostamalla ja siitä silittänyt nauhalle. Tuolta syyskuun kohdalta löytyy oma postaus merkeistä, lukaisepa se ja kommentit. Siellä on lisää juttua lapuista.

    Photobuckettia en ole koskaan käyttänyt. Kyllähän siihen kuvienkäsittelyyn aina hiukan aikaa kuluu, mutta ehkä se on vaivan arvoista. Minulla on niin huonosti hyviä kuvauspaikkoja, että muuten kuvat olisi aika ankeita..

    VastaaPoista
  8. Nää murut on niin ihania! Tämäkin setti ihana. Kerroppas millä teorialla sinä mittaat resorin tuo reunaan. Minä teen varmaan aina liian tiukan kun se jää niin kupruilemaan! Sulla on niin siistin näköinen tässäkin takissa keskiedun resorikanttaus, ei vedätä eikä ole liian lörppö vaan just sopiva!

    Super mahtis kiitos tunnustuksesta! Vastaan siihen kyllä tässä :)

    VastaaPoista
  9. Hanna: Mä tein nyt niin, että aloitin sivusaumasta siten, että resoriin jäi n. 5cm ilman saumaa. En venyttänyt yhtään kurveissa enkä nappien kohdalla. Muualla venytin resoria ihan normaalisti. Resoriin tein jatkokohdan 45 asteen kulmassa ennen ompelua, joka jäi hupun kohtaan. (oli tosi kapeaa resoria vain 30 cm) Lopuksi kun lähestyin aloituskohtaa venytin resorin sopivan mittaiseksi, katkaisin ja ompelin aloituskohan kanssa yhteen. Sitten loppupätkä vielä kiinni. Näin kun tekee, resoria ei tarvitse ennakkoon mitata, kunhan vähän katsoo mistä aloittaa, ettei jatkokohta tule ihan kaikista näkyvimmälle paikalle. Toivottavasti tästä sepustuksesta sai jotain tolkkua :)

    VastaaPoista
  10. ihailen sun sivuja ja lisäsin sut mun just avattuun blogiin, seuraan sua-kohtaan :) jee jee! oon ihan uus tässä maailmassa! Huikea puku!

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana asu!!! Itsekin melkein tilasin tuota kangasta, päädyin kuitenkin lopulta siihen mustapohjaiseen Kittykittyyn...vähän harmittaa, olis kuitenkin pitänyt ottaa tuotakin edes pieni pala...

    Suuret kiitokset tunnustuksesta! Vastailen siihen jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  12. Sinulle tunnustus minun blogissani! Huomasin, että olitkin juuri saa nut tunnustuksen, mutta sait nyt heti seuraavan:-) Ihana tuo viimeisin luomuksesi!

    VastaaPoista
  13. Löysin ekaa kertaa blogiisi ja selailin kaikkia ihanuuksia mitä olet tehnyt! Nyt kun vaan sais itekkiin hommattua kankaita niin vois laittaa ompelukoneen suriseen:*)
    terkuin
    Pisakko

    VastaaPoista
  14. Onpa pirteää!! Murut on ihquja! :D

    VastaaPoista