lauantai 3. lokakuuta 2009

Paita ja haalarit

Paita on kokoa 110 cm, eli esikoiselle. Tuo on ehkä lohikäärme tai dino, päättäköön itse :) En tiedä onko turhankin lapsellisen näköinen viisivuotiaalle. Kyllä se ainakin päälle kelpasi. Paita on ommeltu Ottobre 4 / 2008 Raglan T-paidan kaavoilla. On muuten ihan hyvä malli hoikalle pojalle. Velourit on Eurokankaasta.

Laitoin aplikointijalan tilaukseen, kun kyllästyin kun tuon koneen paininjalka on TODELLA surkea aplikointiin, kun peittää näkyvyyden tosi hyvin. Vanhassa koneessa olisi hyvä paininjalka, mutta muuten sen kanssa ei viitsi tapella, kun myttää langat minkä ehtii.. Seuraava aplikointi sitten uudella paininjalalla :)


Vielä tälläiset haalaritkin on tullut ommeltua. Muuten ihan kivat, mutta jotenkin nuo taskut..? Aina vähän eri paria, ja kangas vetää johonkin suuntaan jostain kohtaa.. Luulenpa että oli nyt viimeiset tälläiset. Päällä nämä oli kyllä ihan kivan näköisetkin, mutta seuraaviin haalareihin jotain muuta. Olen tykästynyt nyt haalareihin, kun on niin kätevät ja varmaan päälläkin mukavat.

Nuo on ommeltu sillä samalla kaavalla kuin nuo aikaisemmatkin haalarit. Nämäkin velourit on Eurokankaan.

5 kommenttia:

 1. Ihania TAAS!!! Tuommoset haalarit miekin vielä haluan Onnille tehä, mutta kun en uskalla kokeilla... Kerran yritin noita taskuja vaan piloille meni... No, jos vielä kerran! Ja tuo paita on myös kertakaikkisen ihana!

  VastaaPoista
 2. Kivat vaatteet olet taas ommellut. Ei varmasti ole liian lapsellinen tuo dino viisivuotiaalle! Minun koululaisenikin olisi tuosta ihan innoissaan.

  VastaaPoista
 3. Mainio Dinopaita!! Ja höpö höpö, taskut haalarissa ovat suloiset! Käsityöhän on käsityö ja niin sen pitää ollakin.

  VastaaPoista
 4. Ihana paita ja ihanat haalarit!!! Kyllä mäkin taistelin noiden taskujen kanssa kun viimeksi tein....

  Tuo aikaisempi Omppu-mekko on tosi hieno!!!!!

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita! Noi haalarit on kyllä kivat,tykkään nyt kovasti pitää meidän vauvalla tommosia.Pitäs tehdä nyt vaan semmoiset missä on kiinteät lahkeet eli sukat samassa:)

  VastaaPoista