sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Pilviä


5-vuotiaan mielestä tämä on suklaapilvipaita, olkoon sitten niin.. Ihan kuitenkin tälläinen perussetti, paita ja collegehousut. Ihana pilvikangas on Ikasyriltä. En ole rohjennut ulkomailta kankaita tilailla, ja nyt kun näitä saa suomesta, olihan niitä meillekkin saatava :) Kangas on mielestäni sopivan paksua trikoota lastenvaatteisiin ja vaikutti laadukkaalta. Toivottavasti kestää myös pesuja, ettei haalistu..

Paidan kaava on Ottobre 4 / 2008 lehdestä ja housut omalla kaavalla Eurokankaan tummanruskeasta collegekankaasta. Pari pilveä tipahti housuihinkin, kyselin laitetaanko taskut vai pilviä ja pilviä haluttiin.. Paitaan olisin halunnut laittaa värikkäät resorit, mutta sain sitten hillittyä itseni ja pitäydyin turvallisessa tummanruskeassa. Sopii sitten paremmin monenväristen vaatteiden kanssa.. Paita on kokoa 110 /116 cm ja juuri puolenmetrin kankaan korkeus tuohon riitti. Housut on myös samaa kokoluokkaa.

Kiitos kaikille lukijoilleni mukavista kommenteistanne viimeaikaisiin postauksiin, niitä on ollut ilo lueskella!! Edelleenkin kommentteja saa jättää, luen myös vanhempiin postauksiin tulleet kommentit. Paljon on näköjään lukijoitakin tänne ilmaantunut :)

16 kommenttia:

  1. Mie olen samaa mieltä, kommentit lämmittää aina, tuli niitä paljon tai vähän :)!!

    Tosi kiva setti siullakin tullu pilvitrikoosta! Samaa miekin jännään, että miten kestää pesua tuo kangas. On kivasti vähän paksumpaa kuin perustrikoo, että toivoisi nyt muutenkin kestävän! Ja nuo tippuvat pilvet on kiva idea :)


    Saakos udella millä ohjelmalla sie kuvat käsittelet? Nuo on kivasti kun ne on erillään taustasta, tää pöljäke ei tajua miten tuo tehdään!

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana setti!! Minulla on pilvikangasta kolmessa värissä ja yksi on juuri tuo ruskea. Itsekin mietin että mitenkähän kestää pesua haalistumatta. Täytyy toivoa että värit eivät haalistu!! Pidetään peukut pystyssä!

    Minun piti ihan varata meidän kirjastosta edellisen postauksen Söpöä kirja, josta olit tehnyt ihanat kaulaliinat :) Sitä odotellessa!

    VastaaPoista
  3. Pilviä ja suklaata,nami-nami!
    Ruskeaa on kyllä niin ihanan:)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana setti, tuo pilvikangas on mahtavaa. Itsekin sitä ajattelin tilata :)

    VastaaPoista
  5. Tuo pilvikangas on kyllä ihana!!! Niin yksinkertaisen kaunis! Mulle on myös tulossa sitä....

    Kiva setti!

    VastaaPoista
  6. Blogeihin on ihan selkeesti levinnyt pilvi villitys. No eipä mitenkään ihme kun kangas on niin kivaa! Sopii hyvin tytölle, että pojalle ja erivärisillä resoreillä näyttää eriltä. Kiva tämä sinun kokonaisuus, suklaapilveä nimenomaan :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat. Minäkin odotan omaa pilvikangastani, toivottavasti ei tarvitse enää odottaa kovin kauaa.

    VastaaPoista
  8. Ihania vaatteita! Pilvikangasta itsekin odottelen täällä ja yritän löytää aikaa ompeluksille! Ei vaan meinaa löytyä sitten millään, kun pojan päiväuniaika menee muita hommia tehdessä ja illalla ei enää jaksa. Siispä olen tyytynyt vain ihailemaan muiden teoksia tähän asti! :)

    VastaaPoista
  9. Muakin kiinnostaisi, millä ohjelmalla sä kuvat käsittelet.

    VastaaPoista
  10. Ihania! Kiva idea laittaa noita pilviä housuihin. :) Ihana pieni yksityiskohta!

    VastaaPoista
  11. Ihanaa pilvisuklaata :) Koskahan itse raaskisin...Mukava kuulla että kangas vaikuttaa laadukkaalta, kerrotko joskus mitä on tykännyt pesuista?

    VastaaPoista
  12. Mirka ja Heidi: Minä rajaan kuvat photoshopilla. Sillä tuo taustan poistaminen käy suht näppärästi ja melko nopeastikkin ainakin nyt kun on tullut tässä bloggauksen myötä harjoiteltua :)

    Tuo pilvikangas ei ainakaan ensimmäisessä pesussa miksikään mennyt, eikä myöskään kutistunut juurikaan. Toivotaan että värit kestää hyvin, kuivausrumpuun en tuota taida kuitenkaan uskaltaa laittaa.

    VastaaPoista
  13. Hih..meilläpä on samanlainen maku :P

    http://lastenvaateralli.blogspot.com/2009/11/hamahamahakkija-pilivpokat.html

    VastaaPoista
  14. Suloinen setti! Nuo pilvikankaat on kyllä ihan huippuja!

    VastaaPoista
  15. Ihanan syötävän näköinen kokonaisuus :)

    VastaaPoista