tiistai 29. joulukuuta 2009

Ompputunika

Tunikamekko on Kangastukun ihanan punaista velouria. (Kuvassa väri ei kyllä näytä niin hyvältä kuin oikeasti.) Tämän piti olla tunika, vaikka on kyllä vielä ihan mekkomittainen. Koko tässä on n. 86 cm, on aika suuri vielä. Ehkä se jo ensi syksynä on sitten tunikamittainen..? Ja toisaalta ehkä se hiukan pienentyy pesussakin.

Huomasin tuossa joulunaikaan, ettei meillä ole montaa ihan peruspunaista vaatetta ja mekkoja ei ensinkään. Tälläinen puute pitää korjata mitä pikimmin :D (Voi taas hyvällä syyllä ommella lisää.)

Tunika on ihan tuollainen perusmallinen joten laitoin siihen tuon ompputaskun antamaan vähän ilmettä. Tasku on samalla kaavalla hitusen suurennettuna, kuin aiemmin tekemäni ompputasku. Tällä kertaa vain hieman eri väreissä. Pitäisiköhän johonkin tehdä vielä punainenkin omppu? Tasku on kiinnitetty aplikoimalla ja taskunreunassa Myllymuksujen lime resori. Muut resorit on Eurokankaasta kuten myös omppuun käytetty lime velour.

11 kommenttia:

 1. Ihana tuo ompputasku! Sen tunikan pituusongelman onneksi aika parantaa :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis, värit ihanat ja mallikin nätti! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana punainen mekko! Minäkin huomasin nyt joulun aikaan, ettei meiltä juurikaan löydy punaisia vaatteita :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihana kuin kirpeän makea omena :)

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköinen mekkonen!

  VastaaPoista
 6. So cute! I like it very much =)
  /Linn

  VastaaPoista
 7. Siis IHANA! Nuo värit on taas just mun mieleen ja idea ihan loistava! Saattanu jopa joskus käydä itselläkin tuo tasku mielessä, kun kovin tutulle vaikuttaa :D

  VastaaPoista
 8. Very nice!! My favourite is the apple dress. :-) And the elephant dress...and...

  Unforunately I don't understand finnish, and the google translator leaves a bit to guess. But the pictures speek for themselves.

  VastaaPoista