lauantai 9. tammikuuta 2010

ABC-Kissa..

Kaikki varmaan arvaa mistä lorusta on kyse.. Idea piti toteuttaa jo aikoja sitten, nyt se tuli uudelleena mieleen ja kun punaista pilvikangastakin oli pieni tilkku, niin siitä vielä sitten yksi paita tuli. Ajatuksena oli että kirjaimet olisi olleet värikkäitä ja kissa musta, mutta en alkanut enempää värejä tuohon sekoittamaan. Vähän lupauduin pojalle tekemään tälläisen myös, ehkä sitten mustalla kissalla. Ehkä pohjakangas sitten yksivärisestä, kun en älynnyt ruskeaa pilvivelouriakaan ajoissa tilata..

Muutaman asian tekisin kyllä nyt toisin. A ja B olisi saaneet vaihtaa paikkaa, silitin ne vaan tuohon sen kummemmin ajattelematta, olisi ehkä A:n pitänyt olla tuolla ylhäällä.. Ja tikkaat on osittain kissan alla, jossakin valossa ne vähän näkyy. Yleensä en laita noin päällekkäin kuin hiukan reunoilta. No, ensi kerralla paremmin :)

Paidan kaava on Ottobre "Outo otus paita" (6 / 2009). Hihoja ja resoria hiukan kavensin ja pääntietä suurensin, sekä nepit jätin olkapäiltä pois. Pilvikangas oli Ikasyriltä (jota siis ainoastaan etukappaleessa), punainen trikoo on Nanson Eurokankaasta.

15 kommenttia:

 1. A b c d kissa kävelee tikapuita pitkin taivaaseen... Aivan ihana idea ja kyllä minusta toteutuskin on oikein siisti ja hyvä.

  VastaaPoista
 2. Cute! I can see a lot of hard work there! Well done!

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tässäkin, kuten edellisen postauksen kengurussakin! Ja hieno toteutus!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit kuinka hauska paita! Mahtava idea! Ja melkoisen työn olet saanut tehdä. :) Ahkera mimmi!

  VastaaPoista
 5. Voi näitä sinun ihania ideoita!!
  Aivan mahtava paita!! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana paita. Ja toteutus näyttää aina niin hienolta ja siistiltä.

  Vitsit, kun alkaa tehdä mieli itsekin kokeilla aplikaatioita. Ensin pitäisi vaan hankkia ompelukone - paljoa enempää nollasta kai ei voi aloittaa ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva idea! Pilvikankaissa onkin muissa blogeissa ollut kaikkea lentoo liittyvää aplikointia, mut tää oli taas uutta.
  Mahtavia ideoita sulla kyllä on ja toteutus niin nättiä :)

  VastaaPoista
 8. Ihana! Valkoiset resorit sopivat tosi hyvin kokonaisuuteen! Eikä ABC:n järjestys haittaa, jos sitä ei yhtään enempää mieti. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana idea taas kerran ja niin siisti toteutus!

  VastaaPoista
 10. Hieno Paita! Ja kirjaimet ovat mun milestä tosi hyvät noin. abc, niin sen joka tapaukses lukee, mutta alekkainen olis ehkä apljon tylsenpi. Tuo epäjärjestys on just se jokin :) Kuin kissa olis niitä jo tassullaan hämmentänyt :D

  VastaaPoista
 11. AIVAN IHANA idea, lorusta vaatteeksi. Varmasti lapsi pukee tuon mielellään päälleen ;)

  VastaaPoista