lauantai 19. helmikuuta 2011

Kettu


Kettu istahti housun lahkeeseen. Nämä meni pienelle pojalle tilauksesta ja ovat kokoa 98 cm. Kankaina on Lastenmetsolan velour. Housut on omalla kaavalla, ja ehkä hieman kapeaa mallia. Melko kivalta kyllä näytti kun kokeiltiin, vaikka on meille vielä vähän suuret. Aplikointia ajatellen voisi lahje olla seuraavissa leveämpi, niin sopisi leveämpi kuva..



Kauan on ollut suunnitelmissa kutoa tälläinen lettipipo, ja nyt vihdoin tuli tehtyä. En ole ennen palmikkoa tehnyt, joten mukava oli huomata, ettei se niin vaikeaa ollutkaan. Pipo on Laura lettipipon ohjeella ja lankana luumun sävyinen Puro. Silmukoita lisäilin jokusen lettien väliin, että mahtuisi kaksivuotiaan päähän, ja ihme ja kumma siitä tuli sopiva :)


Myssy sopii mukavasti näihin meidän pihahaalareihin, ja ei ollut hassumpi toistenkaan haalarien kanssa. Lakki pitäisi vielä vuorittaa, mutta en vielä löytänyt oikean väristä vuorikangasta. Tupsusta halusin suuren, joten tein siitä vähän "harvan" ettei tulisi liian painavaa.

Jotain muutakin pientä tässä kahden viikon aikana on valmistunut, mutta olen ollut saamaton enkä ole niitä tänne vielä saanut. Mukava välillä keskittyä tekemiseen, eikä istua koneella, varsinkin kun töissäkin tulee oltua paljon tietokoneen ääressä..

16 kommenttia:

  1. Ihana kettu! Ja myssykin on tosi hieno! :)

    VastaaPoista
  2. On vaan suloisen ja skarpin näköinen kettunen :)

    VastaaPoista
  3. Voi, kettu on niiiiiin suloinen!

    VastaaPoista
  4. Kaunis myssy ja kettupöksytkin tosi veikeät.

    VastaaPoista
  5. todella sulonen kettu ja tuo pipo sopii kyllä niin kivasti haalarin kanssa!

    VastaaPoista
  6. Tunnistin lettipipon langan heti Novitan Puron luumuksi :) Mulla itellä on puikoilla parhaillaan menossa samasta langasta tunika.. Se on hassua, miten tiettyjä lankoja/kankaita oppii tuntemaan ja esim. kaupoilla liikkuessa bongaa tuttuja materiaaleja ihmisten vaatteista/asusteista :)

    VastaaPoista
  7. Toistan itseäni, mutta siulla on ihanan ilmeikkäät nää kuvat aina! Tuo kettu on niin mahottoman suloinen <3

    Ja tuo neulottu hattu on aivan ihana myös!

    VastaaPoista
  8. Ihana kettu! Pitäisiköhän minunkin uudestaan uskaltautua kokeilemaan aplikointia...

    VastaaPoista
  9. Upea kettu!!! Ja tosi kiva toteutus Laura-lettipiposta. En ole itse uskaltanut kokeilla kuin yksivärisillä langoilla, mutta tuollainen liukuvärjättyhän sopii siihen ihan mahtavasti. :-)

    VastaaPoista
  10. Tuo kettu on niin kaunis. Ja kaunis pipo. Kivasti sopii tuo liukuvärjättylanka tuohon malliin.

    VastaaPoista
  11. Ihana, ihana pipo ja istuu kyllä todella hyvin!

    VastaaPoista
  12. Ihastuin nuihin kettu housuihin.
    Teetkö vain omaksi iloksi vai ihan myyntiin?
    Olisin kiinnostunut.

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Hups, meinasin unohtaa vastata sinulle. Anteeksi.
    Olen jonkin verran tehnyt myös tilauksesta, mutta nyt en tiedä uskallanko luvata, kun pian alkaa taas tuo minun rakennusprojekti. Toisaalta, voi olla että myöhemmin tai jossain välissä on aikaa. Laita vaikka sähköpostia, minkälaisesta olisit kiinnostunut :)

    VastaaPoista