maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kevättä

Ilmojen lämmettyä havahduin siihen, ettei meillä ole sopivan kokoisia kevätpipoja juuri ollenkaan. Tuumasta toimeen ja puutetta korjaamaan pikaisesti. Nimittäin enpä niitä kevätpipoja enää kaupoistakaan löytänyt.

Pojalle ajattelin tehdä pipon dinon kuvalla, mutta siinä piirrellessä osui puuvärikynien kotelon kannessa ollut kameleonttikuva silmiin ja teinkin sitten sellaisen..

Pipo on kaksinkertaista jerseytrikoota ja aplikointi ihanaa pilkkutrikoota Iinulta.


Auringonpaisteisia kuvia.. Pipon värit sopii ihan kivasti KappAhlin oranssiin kevättakkiinkin. Kyselin häiritseekö kameleontin häntä, kun roikkuu noin, mutta ei kuulemma haittaa :D Häntä on muutamasta kohdin ommeltu kiinni, jotta pysyy "rinkulana".




Lisää pipokokeiluja.. Tytölle prinsessapipo pienistä paloista, joista ei oikein mitään järkevää saa enää tehtyä. Pipo on yksinkertaista Campan trikoota ja reunan trikoo hieman paksumpaa. Sauma jää tuonne väliin. Hunajakenno ompeleella tikkasin vielä reunan ja helmet pitää kruunun paikoillaan.


Tässä kokeillaan.. Pipoa ajattelin käytettävän Ticketin pinkin Plain rain takin kanssa ja siihen väritkin sopivat paremmin kuin tähän takkiin. Mikseipä silti tämänkin kanssa voisi käyttää. Varsinkin kun olen aivan ihastunut tuohon takkiin, vaikka melko imelä onkin..




Pitkästä aikaa taas takki jo tutuksi käyneellä Gyntherin kaavalla. Tämä on sovellettu siitä isompien lasten kirjasta ja on kokoa 110 cm. Takin päälikangas on Iinulta. Vuorena ohutta vanua ja sisävuori ihan puuvillaa.










Pari lähikuvaa vielä. Värit ovat luonnossa mielestäni kauniimmat, varsinkin vihreä näyttää kuvissa jotenkin haalealta.




Kuvassa aiemmin ommeltu pipo Ikasyrin tähtijerseystä. Laitoin tämän ihan siksi, kun sopii niin loistavasti takin väreihin. Ja aivan ihanaa kun vihdoin on lämmintä!

Pieni ilmoitusluontoinen asia vielä. Monet ovat kyselleet teenkö vaatteita tilauksesta, kuinka mukaava se onkin, tilanne on nyt sellainen, ettei aika riitä millään. On suunnattava katse yläkertaan ja kerättävä motivaatiota rakentamiseen. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan voin ehkä taas syksyllä ottaa tilauksiakin vastaan :)

Tämä siksi, että saan vain stressin jos työt kasaantuu pöydille. Eikä se ole tilaajallekaan kiva jos toimitusaika on kovin pitkä. Koitan nyt kuitenkin pitää blogin hengissä kesälläkin, eli ehkä sentään jotain tulee ommeltua :)


Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Ihania, etenkin liskopipo ja takki!

    VastaaPoista
  2. Oi miten suloiset, takki on huippu!

    VastaaPoista
  3. Takki ja kameleontti-pipo on ihan huiput! :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja pipoja!
    Mä huomasin saman ja täs yritetty pipoja tehdä kuumeisen/flunssaisen neidin hoidon ohella.
    Takki on myös tosi hieno!! :) ihanat värit!

    VastaaPoista
  5. Vau, onpas IHANIA pipoja! Liskopipo on myös mun suosikki! Ja kyllä on prinsessapipossakin tosi hyvä idea. - Liisa

    VastaaPoista
  6. Tosi mainioita pipoja! :) Ja ihanan pirteän värinen takki.

    VastaaPoista
  7. Ihana takki! Tekisi itsekin mieli ommella tytölle kevättakki, muttei minusta taida oikein niin isoon projektiin nyt olla. Pipoja sen sijaan täälläkin tehtaillaan, hauskoja ja omaperäisiä nuo tekemäsi!

    VastaaPoista
  8. Kiitokset kaikille kommenteista :) Mukava kun ei tarvitse täällä ihan itsekseen vaan höpötellä :D

    Lilli, kieltämättä takki on aika suuritöinen, mutta ei kuitenkaan mikään vaikea tehdä. Kanttaus vie aikaa, muuten tuon tekisi paljon nopeammin.

    VastaaPoista
  9. Hi writing from Sweden you have an award on my blog to collect =)http://amdadesign.blogspot.com/2011/04/en-award.html

    VastaaPoista
  10. Ihania! Liskopipo ja takki ovat huippuja! :)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanan herkku kevättakki! :)

    VastaaPoista