sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

TähtimyssyVaaleanpunainen linja jatkuu täällä. Nyt ei ole esitellä ompeluksia, sillä tämä viikonloppu pyhitettiin pihatöille. Tuntuu kyllä jokapaikassa että on jotain tullut tehtyä! Ilmeisesti liikaa hyötyliikuntaa tottumattomalle. Leikkasin (ja sahasin) puita ja pensasaidan sekä muut puskat.. Ja pilkoin vielä kuljetusta varten. Juurikaan muuta ei vielä voi tehdä, kun lunta on paikoitellen puolikin metriä.. Jotain oli tehtävä tai muuten pieni piha alkaa muistuttamaan lähinnä viidakkoa..

Tähtimyssyn sain kuitenkin kaverin lapselle neulottua. Tämä on lähes samanlainen kuin jo kertaalleen esitelty, tähti on tässä toteutettu virkkaamalla. Samalla ohjeella siis neulottu kuin edellinenkin norjalainen myssy. Lankana edelleen Novitan Miami ja reunassa Alpaca, puikkokokona 3,5.

Uusia lukioitakin on ilokseni tänne ilmaantunut :) Lämpimästi tervetuloa! Päivitystahti vain on hitaanlainen, vaikka monenlaista olisi suunnitelmissa. Mitenköhän saisi taiottua muutaman lisätunnin vuorokauteen? Pian taas alkaa yläkerran rakentelukin, joten käsitöille taitaa aikaa jäädä kovin vähän.. Toiveena olisi jos syksyllä alkaisi olla yläkerta edes suunnilleen valmiina.. Kaikesta kiireestä ja tohinasta huolimatta kai sitä välillä voi rentoutua ompelukoneen ääressäkin..

9 kommenttia:

 1. Hieno lakki. Tuo malli on tosi hieno.

  VastaaPoista
 2. Norjalainen on vaan niin suloinen myssy ja tuo tähti sopii hyvin myssyyn :) Mullakin on puikoilla norjalainen saas nähdä saanko sitä valmiiksi :D

  VastaaPoista
 3. Ilmoittaudun blogisi uudeksi lukijaksi :)
  Ihania juttuja löytyy täältä paljon! Olen itse kolmen pojan (10/99, 9/01 ja 8/04) äiti ja tykkään kaikenlaisesta näpertelystä :)
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Vauhtivekaroiden äiti, Anne T ja Tanja :)

  PikkuHoo, kyllä minullakin pieniä vaikeuksia oli, kun sain kahteen kertaan purkaa.. Laskin vähän miten sattuu.. Mutta tulihan se sentään valmiiksi :D

  Mari: Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana myssy ja kauniit värit. Tuo tähti sopii tosi hyvin tuohon päähän :)

  VastaaPoista
 6. Teetkö tilauksesta neulottuja myssyjä tai velourpipoja aplikaatiolla? :)

  VastaaPoista
 7. jadore, olen tilauksestakin jonkin verran tehnyt, mutta nyt en uskalla ottaa lisää tilauksia vastaan. Pakko jatkaa rakennusprojektia nyt keväällä, joten ompeluaikaa jää kovin vähän. Ehkä syksyllä teen taas tilauksestakin :)

  VastaaPoista