maanantai 5. joulukuuta 2011

Kissapaita

Viimeyön ompeluksena valmistui tälläinen paita pojalle. Kuinka paljon enemmän sitä suunnitteleekaan saavansa aikaiseksi.. Koko viikon olen vain suunnitellut ompelevani, mutta mutta.. kovinpa vähän olen ehtinyt koneella istumaan.

Musta kangas on joustofroteeta Lastenmetsolasta, hihat ja aplikointi velouria. Värit kyllä sopii meille, tähän on niin helppo yhdistellä kaikkea.Kissakuva oli toiveena, ja tällänen kissa tälläkertaa. Tämän piirsin kahteen kertaan, kun ensimmäinen versio ei kelvannut. Sen pitää kuulemma näyttää iloiselta, joten yritin saada kissalle iloisemman ilmeen.


Jos tyttö on innolla kuvattavana, niin poika kyllä ei.. Juuri ja juuri sai kaksi kuvaa ottaa, ja siinä se. Valitse niistä parempi.. :) Kohta ei varmaan enää kuvailla kuin vaatteita..

7 kommenttia:

 1. Hei! Ihana paita! Itse aloitin oman blogini vasta kesällä ja kauan tässä olen miettinyt, että ennen omaa blogiani eksyin aina sellaiseen blogiin, jossa oli ihania applikointeja ja apinamekkoja ym.. ja nythän sen sitten täältä löysinkin! :D Kiva juttu, jään siis seurailemaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nuksu ja Minnariitta! :) Hanna tervetuloa vaan :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Ihania vaatteita, olet mestari noissa aplikoinneissa :-) wow! myytkö noita tekemiäsi lastenvaatteita?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitoksia vaan :) Olen kyllä tilauksestakin tehnyt, mutta koska minulla ei ole kankaita mitään suuria määriä, niin on aina tilattava / ostettava tilaustöitä varten kankaat. Koska se on kallista ja aikaavievää, niin aion nyt (ainakin hetken) keskittyä ompelemaan vain omille lapsille. Viimeaikoina olenkin siis myynyt vain käytettyjä vaatteita kirpparilla..

  VastaaPoista
 5. Красиво и стильно!

  VastaaPoista