sunnuntai 11. joulukuuta 2011


Vähän vanhan toistoa, mutta laittaessani kirpparille pieneksijääneitä vaatteita, ajattelin että toinenkin kuumailmapallopaita olisi kiva.. Edellinen kun jostain syystä jäi aika vähälle käytölle. Velouria en löytänyt, niin oli tyydyttävä tilaamaan trikoota (Kestovaippakaupasta).
Paita on Farbenmix Quiara kaavalla kokona 98/104 cm.
Tätä oli aivan pakko saada, ihana kuosi ja niin pirteän värinen. Trikoo on Ottobren Etsy kaupasta. Legginsit ompelen tähän myöhemmin, kunhan saan oikean sävyistä kangasta..
Tunikan kaava on itsepiirrelty paidan kaavaa muokkaillen.
Kioskikissa velouria Royal-tuottesta. Kuosi on aivan ihana, mutta kankaan värit hieman yllättivät. Keltainen on sellainen vähän sitruunankeltainen ja vihreäkin melko kirkkaan värinen. Kaava on muokattu Farbenmix quiara hupparista. Tein lyhyemmän ja lisäsin vetoketjun sekä kavensin sivuilta.. Hupun piirsin kokoanaan uudestaan, kun en alkuperäisen mallisesta pitänyt.
Yleensä olen vuorittanut hupun, mutta nyt jätin vuorittamatta, kun ei ollut sopivan väristä trikoota. Toisaalta ihan kiva noinkin, niin huppu on kevyt. Pienistä velourtilkuista vielä sain samaa vihreän sävyä olevan mekkosen ommeltua. Ihan kiva setti tästä kuitenkin tuli ja koska kuosi on noin kiva, niin tyttökin tykkäsi :)

11 kommenttia:

 1. Todella suloisia vaatteita! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Ihania ompeluksia! Etenkin tuo tunika :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Pintse, Mun Tekemä, Nuksu, Hannaliini ja Aatsipoppaa! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos ideasta, tuota kuumailmapalloa pitää varmaan soveltaa johonkin meidän pojan paitaan. Poika on aikamoinen kuumailmapallofani ja hänen huoneensakin seinällä niitä leijailee läjäpäin. Mä edelleen harkitsen pitäisikö tuota satumetsäkangasta tilata, on se vaan niin ihana! Mistä muuten löysit noin mahtavasti yhteensopivaa resoria sen kanssa? (Mulla on jemmassa Myllymuksun mangon väristä, mietin mahtaisikohan sekin sopia...?)

  VastaaPoista
 5. Sarita, resori on muistaakseni tarttunut mukaan jostain kangaskaupasta. Se on vähän sävyltään oranssimpi kuin tuo Myllymuksujen mango. Kokeilin kyllä sitäkin, eikä sekään hassummalta näyttänyt, vaikkei ihan samaa sävyä ollut.

  VastaaPoista
 6. Kivoja paitoja! Tilasin itse sitä työmaavelouria ja senkin värit vähän yllättivät. Tuo satumetsätrikoo polttelisi vielä, kun se näemmä näyttää ihanalta valmiina paitanakin.

  VastaaPoista
 7. Eksyin tänne sattumalta ja kylläpäs olet taitava tekemään ja tosi hyvä mielikuvitus. Kyllä voi lapset olla tyytyväisiä, kun on noin kivoja vaatteita eikä tuu ihan joka pojalla/tytöllä vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) On aina mukava kuulla positiivista palautetta.

   Poista