maanantai 2. tammikuuta 2012

Liivi ja huppari

Vuosi on vaihtunut, ja pakkasien toivossa tein pörröisen liivin.. Olen yrittänyt löytää harmaata tai ruskeaa takkukarvaa huonolla menestyksellä. Tämä väri ei oikein mihinkään meidän ulkovaatteisiin olisi sopinut, mutta liiviksi se kuitenkin taipui. Eikä oikeastaan näytä hassummalta lainkaan :)




Kaavan piirtelin mittojen mukaan, kun en löytänyt sopivaa. Vuorena on ihan peruspuuvillakangas. Nappia varten virkkasin puuvillalangasta lenkun. Liivi on malliltaan lyhyt, (vyötärön yläpuolelle).

Liivi olisi ollut nopea tehdä, mutta purkaminen oli hidasta! Tuli sitten tehtyä taas kaikki mahdolliset virheet. En tietenkään muistanut ompelujärjestystä, ja sain purkaa oikein urakalla, että vuoren sai ommeltua ja vielä liivin käännettyä oikein päin..




Meillä ei ole ainoatakaan yksiväristä vaaleanpunaista tai pinkkiä paitaa, ja nyt kun satuin löytämään kivanväristä ribbitrikoota, niin ajattelin korjata puutteen. Kaava on Ottobren slim fit mallia, nimeä en kyllä muista. Hihoista olisi saanut silti tehdä kapeammat.





Rosa Matildan Kittyneulosta ei raskinut jättää kaappiin odottelemaan, vaan se pääsi heti huppariksi. Hupussa on tummanharmaa mustapilkullinen ohut trikoovuori.

Ompelin tässä toisenkin hupparin pöllöhupulla, mutta se joutui julkaisukelvottomien kategoriaan. Tuli sitten sen verran pöllö, että pääsi vain kotikäyttöön..





Kerrankin kun sain hupusta todella hyvänmallisen ja istuvan, niin meidän poseeraus onnistui vain lattialla makoillen.. Eikä huppua sitten tietenkään saanut kokeilla.. On tainnut muutenkin nyt iskeä varsinainen uhmakausi päälle. Kaikki on yhtä kiukkua..

10 kommenttia:

  1. Mahtava liivi ja todella söpö huppari!

    VastaaPoista
  2. Tuo huppari on vallan ihana! Itselläkin odottaa pala Rosa Matildan kangasta kaapissa. Josko siitä tulisi vaikka tälläinen ihanuus! :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihastuttava tuo kisuhuppari! Mullekin tuli tuota pitkään haaveilemaani kangasta jokunen aika sitten ja nyt en millään ostaa päätää mihin sen raaskisin uhrata. :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan näköinen tuo kitty-kangas hupparina! Ja ihana söpöstelyvaate tuli pörröliivistä, sopii tosi hyvin yhteen vaaleanpunaisen paidan kanssa. :)

    VastaaPoista
  5. upeat!!!kyllä ne murut ovat ihania!!!

    VastaaPoista
  6. Ihana liivi ja vielä ihanampi huppari...meilläkin uhmataan niin ettei voi aina kuvata sillai kun haluaisi :) Hyvää alkanutta vuotta 2012 <3

    VastaaPoista
  7. Tosi hieno huppari! Mitä käytit hupunreunaan ja helmaan?

    VastaaPoista
  8. Ihania. Tuo kissahuppari on söpö, kuin karamelli. :)

    VastaaPoista
  9. Voi kiitoksia teille kaikille mukavista kommenteista :)

    Nuksu, hupun reunassa on ihan tavallista resoria, samaa siis kuin hihansuissa.

    Halusin tosiaan Kittykankaan huppariksi, meillä oli aiemmin samasta kankaasta (orannssipohjainen) huppari, ja se oli ihan suosikkivaate..

    VastaaPoista
  10. Söpö liivi ja ihana huppari! Tosi kivasti menee tuo kanttaus tuossa hupparissa. :)

    VastaaPoista