tiistai 31. tammikuuta 2012

Mustekala


Tämä paita sai alkunsa hihoista, jotka leikkasin toiseen paitaan. Siihen löytyi muuta, ja mietin mitä tehdä ylimääräisillä hihoilla. Värit valikoitui raidoista ja mustekala tuo ripauksen poikamaisuutta mukaan. Ihan mukavan raikas tuli, ja tästä tulee vähän kesäkin mieleen..

Paita on trikoota ja kankaat edullisia löytöjä sieltä täältä. Kuva on velouria.
Tovin jouduin miettimään millainen suu on mustekalalla?? Piirtelin sitten vain sellaisen, mikä kuvaan tuntui sopivan..  Kuva sai tulevalta käyttäjältä heti kritiikkiä. Miksi lonkeroita on vain viisi?

Kauan odotettu painijalkakin saapui vihdoin. Edelleen tämä on vähän opettelua uuden koneen kanssa. Nyt vasta tajusin (puolessavälissä mustekalaa), että kankaan yläsyöttäjä kannattaa aplikoidessa nostaa ylös! Helpottui hommakin huomattavasti :) Toimii se ihan hyvin niinkin, mutta ilman sitä on helpompi kangasta käännellä..

11 kommenttia:

 1. Ihana mustekalapaita! Ompa söpö aplikaatio.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva paita. Sympaattinen mustekala ja ihanan pirteät värit.

  VastaaPoista
 3. Kivan pirtsakat värit. Poika 3,5v tuumi, että se mustekala näyttää murheelliselta. =)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana paita ja raikkaat värit.

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas ja hieno mustekala!

  VastaaPoista
 6. Todella kiva kokonaisuus! Ja aivan mahtava mustekala :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kiva paita! Miten löysitkin yksivärisenä noin hyvät värit. Ja tietty kuvassa ei millään näy kaikki lonkerot. Tipahtais koko mustekala jos jokin ei tukisi takana. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jostain kumman syystä kankaita on kerääntynyt aika montaa väriä kaappeihin. On sitten paremmat mahdollisuudet löytää oikeaa sävyä :D

   Poista
 8. Tosi kivan raikas poikapaita! Mustekala on ihanan murheellisen näköinen, joutuu reppana roikkumaan tuossa kaiteen tai muurin päällä, eikä kukaan auta pois.. Tämä mielikuva mulle tuli ensimmäiseksi. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mustekalaparkaa! :D No siis yritinkin siitä saada sellaista, että on tulossa tuon punaisen päälle jostain..? Ehkä vedestä.

   Poista