sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pikku juttujaEnpä tiedä mistä innostus näihin näpertelyihin sai alkunsa. Viikon varrella tuli useampana iltana ommeltua avaimenperiä ja heijastimia. Näiden tekemiseen kuluikin yllättävän paljon aikaa, tai ainakin pariin ensimmäiseen, ennen kuin sain kaavan muokattua sopivaksi. Turkoosista ja punaisesta tykkään, kuviollinen kangas vain näyttäisi sopivan paremmin.

Nyt kun katselin näitä valmiina, tuli mieleen että voisi olla hauska, jos olisi vielä jalat kirjavasta raitatrikoosta? Sellaiset pitkät ja niissä ei olisi vanua, vaan olisi sellaiset heiluvat.. Ehkä innostun vielä kokeilemaan.

Applikointipaininjalka on ollut pari viikkoa tilauksessa.. Eikä ole vieläkään tullut, ja sitä odotellessa en ole oikein osannut mitään järkevää aloittaa..Tämä oli ensimmäinen versio, ja on kooltaan hieman isompi kuin yllä olevat. En tiedä mitä otuksia nämä ovat, mutta ainakin olivat lasten mieleen, kun katosivat leikkeihin samantien.

Taidan tulla vähän jälkijunassa ompeluineni, kun nyt vasta sain heijastimia ommeltua. Kettu- ja norsuheijastin on ulkoilupukukangasta, joten on helppo pitää puhtaana. Kuva on molemmin puolin. Kukan ajattelin laittaa omaan harmaaseen villakangastakkiin, jossa on samaa sävyä pinkkiä ruutua. Ja sopii tuo kivasti piristämään mustaakin takkia. Nauha on virkattu, ja sen voi kiinnittää hakaneulalla tai sitten pujottaa suoraan taskun nappiin. Kukkaheijastimen halkaisija on n. 8-9 cm ja mustat hieman suurempia.

9 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia! Mustakin noi sininen ja punainen on ihan parhaita ehkä juuri tuon kankaan eläväisyyden takia.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Ja niihin saa uppoamaan todellakin paljon aikaa mutta kiva tehdä ja suloiset!!!

  VastaaPoista
 3. Ai miten ihania! Todella suloinen blogi sinulla, täytyy poiketa toistekin!

  VastaaPoista
 4. Suloisia pikkutyyppejä! Joskus sitä tarvitsee pientä näperreltävää. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista, ihanaa kun jaksatte aina niitä kirjoitella :)

  VastaaPoista