tiistai 9. lokakuuta 2012

Bambiteemalla


Hip hei! Täällä taas. Kauan kadoksissa ollut ompeluinspis on taas palannut  :) Toivottasti pysyvästi..

Bambi on ollut toteutuslistalla jo pidempään ja nyt se pääsi paitaan. Paidan värit sai tyttö itse päättää, joten vaaleanpunaista tietenkin. Onneksi muutkin värit yleensä kelpaavat.

Paita on velouria kuten kuvakin paria kukkaa lukuunottamatta, jotka on trikoota.






Bambi on oma piirros, ja näyttää ehkä vähän koiramaiselta. Se ei kai tahtia haittaa, koira on kuitenkin yksi tytön toivekuvista  (jos kysyy niin, koira tai kissakuva pitää olla).





Ihana bambitrikoo on odotellut kaapissa, ja nyt en malttanut sitä enempää säilöä. Kangas Nosh Organigsilta. Tein tunikasta niin pitkän kuin kangasta riitti ja lopusta sai vielä pipon, kun teki saumat sivuille.











Sama pinkkinä. Tein myös mustat velourhousut ihan näitä varten. Sopivaa asustetta päiväkotiin, mukava saada jotain uutta ja persoonallista päällepantavaa.












Pari pipoa tein myös pojalle, vähän on vielä pojan talvivaatteet hakusessa. Ainakin musta takki löytyy, sitä piristämään laitoin keltaisia tähtiä.. Nämä tähtipipot ovat velouria trikoovuorella, joten menee vähän kylmemmällä ilmalla. Bambeissa on myös musta trikoovuori. Pipojen kaava on syksyn Ottobre numerossa, tein vähän erilaisia samalla kaavalla.

Minäpä yritän nyt päivitellä vähän useammin tätä blogia, tai siis yritän ehtiä ompelemaan useammin. Kankaita kun on kaapit pullollaan, vaikka mitään en ole aikoihin tilannut.. Pitää siis ryhtyä tuumasta toimeen ja kankaita silppuamaan..

15 kommenttia:

  1. tosi ihana tuo bambi-applikaatio! ja ihan ite piirretty - WAU!
    tykkään myös noista puseroista ja pipatkin on ihania!

    VastaaPoista
  2. Kivoja ompeluksia taas! Taidanpa liittyä vihdoin lukijaksesikin, kun kuitenkin kaikki päivitykset aina käyn lukemassa. Ompeluaikaa ja tiheitä blogipäivityksiä toivotellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi. Olipa mukavaa kuultavaa :) Toivotaan että talven pimeinä iltoina riittää myös ompeluintoa.

      Poista
  3. Bambi-applikaatio on tosiaankin kaunis. Ja kivoja ompeluksia muutkin.

    VastaaPoista
  4. Very nice thies clothes. Greetings, Renate

    VastaaPoista
  5. Kivoja! Varsinkin nuo Paapiin bambit hurmaavat. :)

    VastaaPoista
  6. Tosi ihania! Toi bambikuosi on kyllä todella houkutteleva.

    VastaaPoista
  7. Oi, miten ihana tuo applikoitu bambi!

    VastaaPoista
  8. Kiva kuulla että ompeluinspis on palannut! Se kyllä näkyykin noista vaatteista, tosi kivoja kaikki. Täälläkin viritellään samaa inspistä, kävin jo kangaskaupassa sitä etsimässäkin. Löytyihän se sieltä=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Usein itselläkin löytyy inspis kun käy hypistelemässä kangaskaupassa (lue tekemässä heräteostoja). Usein käy myös niin, että se innostus haihtuu ja sitten kankaat voi odottaa ties miten kauan ennen kuin niistä tulee mitään tehtyä.. Toisaalta onpahan sitten valinnanvaraa ihan omassa kaapissa :)

      Poista
  9. Kiitokset kaikille mukavista kommenteista! Mukava, että täällä käy uusien lisäksi edelleen "vanhoja tuttujakin"! :) Ja huippua että ehditte kommentoida, vaikka itse olen ihan hiljaiseloa viettänyt. Koitan ryhdistäytyä silläkin saralla..

    VastaaPoista