sunnuntai 25. marraskuuta 2012

KoululaiselleOlin kokonaan unohtanut tilanneeni omppuvelouria, mutta ihan mukava yllätyshän se oli. Kangas on siis tilattu  ennakkoon aikoja sitten suoraan valmistajalta (Nosh Organics). Tein siitä pojalle paidan. Onneksi hänelle vielä kelpaa useimmat äidin ompelukset. Yhden ompun muutin limenvihreäksi.Poltettu oranssi velour on odotellut kaapissa kauan käyttöä. Tähän karhuaiheiseen se jotenkin tuntui sopivan. Koitan saada kankaita pois kaapista, kun uusia ei muuten enää mahdu.. Karhukuva on pienin muokkauksin netistä löytynyt.

Nyt pitäisi jo alkaa miettiä jotain joulupakettiin sopivaa. Olin suunnitellut, jos ostaisi vähemmän ja tekisi itse enemmän.  Mukava suunnitelma, mutta saapa nähdä toteutuuko..

11 kommenttia:

 1. Kivoja molemmat! Miten saisikin pidettyä itsensä kurissa niin, ettei sortuisi ostamaan uusia kankaita, ennenkuin tietty määrä entisiä olisi työstetty valmiiksi? Siinä olisikin haastetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eipä tuo ole oikein minultakaan onnistunut.. Välillä vaan on pakko vähän edes yrittää, kun kaikki säilytyspaikat ihan täynnä ja mitään ei sitten enää löydy kun niitä on liikaa.. Sitä aina suunnittelee enemmän kun ehtii toteuttaa :)

   Poista
 2. Ihanan tummanruskea tuo velour. Ja kiva tuo vihreä omppu siinä <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja jälleen :) Ja juu, itellä ollu sama ajatus, että jos tekisi taas paljon ite joulupaketteihin, vaan taitaa tuo aika olla nyt niin kortilla, että ei ehdi kyllä siinä määrin kuin olisi halua... Mutta kassellaan. Se mikä on varma, niin kangasvarastoja pitäisi kyllä pienentää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps ja joulu tulee kuitenkin aika äkkiä. Eihän tässä enää paljon ehdi ja olis noita muitakin hommia ennen joulua.. Kuten nyt vaikka siivoaminen :D

   Poista
 4. Karhu paidassa on kaunis oranssin sävy! Nuo omputkin on ihania :) Mulla on joulupukin paja jo kovassa vauhdissa aloittelin jo lokakuussa :D Mutta luulen silti että kiire tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä oon niin kade.. Mä en ole saanut pakettiin vielä mitään. Mutta onneks edes mielessä on monta kivaa juttua :)

   Poista
 5. Hauska tuo vihreä omppu paidassa!

  Mä en tuota kangasta ole tilannut, mutta tunnustaudun kyllä hirmuiseksi hamsteriksi ja tosiaan toteutukset monesti jää suunnitteluasteelle... Mutta toisaalta, silloin kun inspis iskee ja aikaa on, niin materiaaleista löytyy. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo onkin hyvä syy ostaa aina kun sattuu jotain mukavaa löytymään :D Mutta toisaalta jossain kohtaa tulee raja vastaan, ainakin näillä säilytystiloilla. Olen kyllä huomannut, että kaikki kankaat ei sitten oikein miellytäkkään ja pitäisi vaan laittaa kiertoon tilaa viemästä..

   Poista